- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τραμπ εναντίον Κίμελ: «Άταλαντος, έπρεπε να είχε φύγει χρόνια πριν»
Στα πρώτα σχόλια μετά την παύση του
Τραμπ: Ο Κίμελ δεν είχε ταλέντο – Το ABC έπραξε σωστά
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, επαίνεσε την Πέμπτη την απόφαση του τηλεοπτικού δικτύου ABC να αποσύρει την εκπομπή “Jimmy Kimmel Live” από τον αέρα, κατηγορώντας τον δημοφιλή παρουσιαστή για «απαράδεκτα σχόλια» σχετικά με τη δολοφονία του συντηρητικού ακτιβιστή Τσάρλι Κερκ.
Η Walt Disney, ιδιοκτήτρια εταιρεία του ABC, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι η εκπομπή σταματά, έπειτα από την κατακραυγή που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κίμελ, σύμφωνα με τις οποίες οι συντηρητικοί χρησιμοποιούσαν τον θάνατο του Κερκ για πολιτικά οφέλη.
Μιλώντας σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Βρετανό πρωθυπουργό, σερ Κιρ Στάρμερ, ο Τραμπ υποστήριξε ότι η απόφαση του ABC δεν είχε μόνο πολιτικό υπόβαθρο, αλλά και τηλεοπτικό. «Ο Τζίμι Κίμελ απολύθηκε επειδή είχε πολύ κακά νούμερα τηλεθέασης, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Και φυσικά είπε ένα φρικτό πράγμα για έναν σπουδαίο άνθρωπο, τον Τσάρλι Κερκ», δήλωσε.
Ο Κερκ, ένας από τους πιο στενούς συμμάχους του Τραμπ στον συντηρητικό χώρο, δολοφονήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου από πυροβολισμό ελεύθερου σκοπευτή σε πανεπιστημιούπολη της Γιούτα. Οι εισαγγελικές αρχές της πολιτείας έχουν ήδη γνωστοποιήσει ότι θα ζητήσουν την επιβολή θανατικής ποινής στον κατηγορούμενο για τη δολοφονία.
«Ο Κίμελ δεν είναι ταλαντούχος άνθρωπος. Είχε πολύ κακά νούμερα και θα έπρεπε να τον έχουν απολύσει εδώ και καιρό. Είτε το πείτε ελευθερία του λόγου είτε όχι, η αλήθεια είναι ότι απολύθηκε λόγω έλλειψης ταλέντου», πρόσθεσε ο Τραμπ, συνεχίζοντας την πάγια κριτική του απέναντι στα αμερικανικά media.
Πηγή: Reuters
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για τις καταχρήσεις και την προεδρική χάρη που έλαβε από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ μίλησε ο γιος του Τζο Μπάιντεν
Η Αίγυπτος θα μπορούσε ενδεχομένως να ενταχθεί στη συμφωνία μόλις επιλυθούν ορισμένα τεχνικά θέματα, δήλωσε
Πρώτη προϋπόθεση τίθεται η πλήρης διακοπή κάθε απειλής προς το Ιράν
Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στο κοινοβούλιο του Κοσόβου
Η Γερουσία ενέκρινε τον διορισμό του με ψήφους 50-49 - Kαθοριστική η ψήφος του Ρεπουμπλικανού γερουσιαστή Μπιλ Κάσιντι
Βίντεο-ντοκουμέντο από την ένοπλη επίθεση του 14χρονου
Διπλωματική σύγκρουση Ισπανίας και Ιταλίας με φόντο τη Θέουτα
MKO που προωθούν τα πολιτικά και θρησκευτικά σχέδια του Τούρκου προέδρου χρηματοδοτούνται από τις Βρυξέλλες
Η 54χρονη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη διακεκριμένη πυροσβέστη - Είχε ήδη εκτίσει ποινή για το ίδιο έγκλημα
Συντονισμένο δίκτυο παραπληροφόρησης με πάνω από 500.000 προβολές μετά τη μαζική είσοδο μεταναστών
Ο οδηγός δεν αντιλήφθηκε τίποτα, παρά μόνο όταν του έδειξαν το βίντεο
Ελπίδες ότι ο νόμος θα φέρει πιο κοντά το τέλος του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας
Αστυνομία και εισαγγελικές αρχές παραδέχτηκαν ότι διέπραξαν μια σειρά λαθών
Οι Ισπανοί πολίτες δεν νιώθουν ασφαλείς και το δείχνουν
Νωρίτερα φέτος διεξήχθη στη χώρα ένας πανεθνικός διαγωνισμός μαγειρέματος σκύλου
Μοιάζουν να μην τελειώνουν ποτέ και όταν περπατά, σέρνονται στο έδαφος
Περίπου 80 μετανάστες έχουν χάσει τη ζωή τους κατά την κρίση στη Θέουτα, αναφέρουν οι ισπανικές Αρχές
Το τελεσίγραφο της Ισπανίας
Μέχρι την Κυριακή 9 Αυγούστου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.