- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Τζίμι Κίμελ σκέφτεται την αποχώρηση από το ABC μετά το «κόψιμο» της εκπομπής του
Ο παρουσιαστής κατηγορεί το δίκτυο για λογοκρισία και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης
Ο Τζίμι Κίμελ σκέφτεται την αποχώρηση από το ABC μετά το «κόψιμο» της εκπομπής του
Ο Τζίμι Κίμελ φέρεται να είναι «απολύτως εξοργισμένος» με την απόφαση του τηλεοπτικού δικτύου ABC να αποσύρει την εκπομπή του Jimmy Kimmel Live, μετά τα σχόλιά του για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στη Daily Mail, ο παρουσιαστής εξετάζει το ενδεχόμενο να σπάσει οριστικά το συμβόλαιό του με το δίκτυο και φέρεται ήδη να προγραμματίζει εμφάνιση στην εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ.
Πηγή από το περιβάλλον του Κίμελ αναφέρει ότι ο παρουσιαστής «δεν θα αφήσει αυτό το θέμα να περάσει έτσι», όχι μόνο επειδή αγαπά την εκπομπή του, αλλά κυρίως γιατί ανησυχεί για το περιεχόμενο που δημιουργείται. Όπως αναφέρθηκε, θεωρεί πως τα σχόλιά του για τη δολοφονία του Κερκ εμπίπτουν στο πλαίσιο της ελευθερίας του λόγου και πως η τιμωρία του αποτελεί «δίωξη» για πολιτικούς λόγους.
Εκτός από την προσωπική του αντίδραση, ο Κίμελ σκοπεύει — σύμφωνα με τις ίδιες πηγές — να καλέσει φίλους και συνεργάτες του στο Χόλιγουντ να μποϊκοτάρουν εκπομπές του ABC, όπως το The View, αν η εκπομπή του δεν επανέλθει. Παράλληλα, ο ίδιος και ο Στίβεν Κόλμπερτ φέρονται να συζητούν μια πιθανή κοινή κίνηση ενάντια στον Ντόναλντ Τραμπ.
Η απόφαση του ABC να σταματήσει επ’ αόριστον την εκπομπή του Κίμελ ελήφθη μετά από σχόλιο που έκανε τη Δευτέρα, υπονοώντας ότι το πολιτικό κίνημα του Τραμπ (MAGA) προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη δολοφονία του Κερκ για πολιτικά οφέλη.
Με πληροφορίες από PageSix
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η «συμφωνία χωρίς τέλος» προβλέπει δύο νέες βάσεις
Οι ερευνητές εκτιμούν ότι η τάση αυτή πιθανότατα συνδέεται με την ταχύτερη πρόσβαση σε διαγνώσεις
Μέρος των χρημάτων θα κατευθυνθεί στην εκπαίδευση γιατρών
Και ο ΟΗΕ στο στόχαστρο
«Είναι ο πεθερός ενός παίκτη της Γουέστ Χαμ;», απάντησε ο πρώην δήμαρχος Μάντσεστερ
«Επίλυση των ζητημάτων στο Αιγαίο με βάση το διεθνές δίκαιο»
Έναν χρόνο μετά τη φονική επίθεση σε συναγωγή
Ακυρώθηκαν οι 3 επόμενες συναυλίες
Ένα σημείο τριβής αφορά την κηδεία της
Τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας για τη περίοδο 2025-2026
Έναν μήνα αφότου εξέπνευσε σε ηλικία 36 ετών
Οι αναφορές στο Στενό του Ορμούζ και το μήνυμα στον Πούτιν
Σύμφωνα με όσα φέρονται να είπαν στην αστυνομία, η πράξη τους έγινε «για πλάκα»
Εν μέσω διαμάχης με μέσα μαζικής ενημέρωσης
Ο 27χρονος γιος της Σίντι Κρόφορντ βρέθηκε νεκρός σε κέντρο αποκατάστασης
Στο μικροσκόπιο οι μπίζνες του Ντον Τζούνιορ
Ο 43χρονος είχε μείνει ανάπηρος έπειτα από επέμβαση για τοποθέτηση πλέγματος για κήλη
Ο πιλότος πιθανότατα διεσώθη, ένας τραυματίας στο έδαφος
Νάρκες, drones και αποκλεισμένοι δρόμοι έχουν μετατρέψει το Ολέσκι σε παγίδα για τους αμάχους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.