- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τραμπ: Το Ισραήλ έστειλε πράκτορες στο Φορντό μετά τις βόμβες - Μας είπαν πως αφανίστηκε εντελώς
Το Τελ Αβίβ δηλώνει άγνοια
Το Ισραήλ ετοιμάζει έκθεση για το Φορντό, είπε ο Τραμπ από τη Χάγη - Την ίδια ώρα, το Τελ Αβίβ δηλώνει άγνοια
Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο της συνάντησης κορυφής του ΝΑΤΟ στη Χάγη ότι το Ισραήλ έστειλε πράκτορες που επιθεώρησαν τη ζημιά στην ιρανική πυρηνική εγκατάσταση του Φορντό μετά τον βομβαρδισμό της από τις ΗΠΑ.
«Το Ισραήλ συντάσσει μια έκθεση τώρα για το θέμα, όπως αντιλαμβάνομαι, και μου είπαν ότι ήταν πλήρης αφανισμός», δήλωσε ο Τραμπ και συνέχισε, λέγοντας «πιστεύω ότι δεν είχαν την ευκαιρία να βγάλουν τίποτα έξω, επειδή ενεργήσαμε γρήγορα».
«Ξέρετε, έχουν τύπους που πήγαν εκεί μέσα, μετά το χτύπημα, και είπαν ότι πρόκειται για ολική καταστροφή», σημείωσε ο Τραμπ.
Trump: Israeli agents went to Fordow after the US bombed it, “and they said it was total obliteration.” pic.twitter.com/POrecvjdHQ
— Amit Segal (@AmitSegal) June 25, 2025
Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι οι αμερικανικές επιθέσεις στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν θα βοηθήσουν στην επιστροφή στο Ισραήλ των ομήρων της Χαμάς που κρατούνται στη Λωρίδα της Γάζας.
Οι βόμβες «προσγειώθηκαν ακριβώς εκεί που έπρεπε να προσγειωθούν», πρόσθεσε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Πιτ Χέγκσεθ. «Άψογη αποστολή, ακριβώς εκεί που έπρεπε να μπούμε... Ήταν καταστροφή κάτω από το Φόρντο».
Εν τω μεταξύ, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Ιράν, Εσμαΐλ Μπαγκεΐ, επιβεβαίωσε ότι οι πυρηνικές εγκαταστάσεις της χώρας υπέστησαν «σοβαρές ζημιές» από τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Μιλώντας στο Al Jazeera, ο Μπαγκαεΐ αρνήθηκε να επεκταθεί σε λεπτομέρειες, αλλά παραδέχθηκε πως οι επιθέσεις της Κυριακής από αμερικανικά βομβαρδιστικά B-2 Spirit, που χρησιμοποίησαν διατρητικές βόμβες, ήταν σημαντικές. «Οι πυρηνικές μας εγκαταστάσεις έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, αυτό είναι σίγουρο», δήλωσε.
Άγνοια δηλώνουν στο Ισραήλ
Ισραηλινοί αξιωματούχοι δήλωσαν, στο μεταξύ, στο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο Kan ότι δεν γνωρίζουν για ισραηλινή επιχείρηση στο εσωτερικό των πυρηνικών εγκαταστάσεων Φορντό μετά το αμερικανικό χτύπημα της Κυριακής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.