- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νετανιάχου για επίθεση στο Ιράν: Είμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων μας
«Πρόκειται για ένα καθεστώς που θέλει να μας εξαφανίσει», δήλωσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ
Νετανιάχου: «Όταν εκπληρωθούν οι στόχοι, τότε η επιχείρηση θα έχει ολοκληρωθεί και οι εχθροπραξίες θα σταματήσουν»
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα ότι το Ισραήλ έχει πλησιάσει τους στόχους του στον πόλεμο με το Ιράν χάρη στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και στην απόφασή του να βομβαρδίσει τις εγκαταστάσεις κλειδιά του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος.
«Δεν θα συνεχίσουμε τις ενέργειές μας πέραν αυτού του απαιτείται (για να εκπληρώσουμε τους στόχους), αλλά επίσης δεν θα τελειώσουμε εσπευσμένα. Όταν εκπληρωθούν οι στόχοι, τότε η επιχείρηση θα έχει ολοκληρωθεί και οι εχθροπραξίες θα σταματήσουν», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Νετανιάχου.
«Δεν έχω αμφιβολίες ότι πρόκειται για ένα καθεστώς που θέλει να μας εξαφανίσει και για τον λόγο αυτόν ξεκινήσαμε αυτήν την επιχείρηση για να εξουδετερώσουμε τις δύο συγκεκριμένες απειλές προς την ύπαρξή μας: την πυρηνική απειλή και την απειλή των βαλλιστικών πυραύλων. Προχωράμε βήμα-βήμα προς την επίτευξη των στόχων αυτών. Βρισκόμαστε πολύ, πολύ κοντά στην εκπλήρωσή τους».
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε το βράδυ ότι πραγματοποιεί επιθέσεις κατά «στρατιωτικών υποδομών» στην Τεχεράνη και στο δυτικό Ιράν, ενώ νωρίτερα σήμερα είχε ανακοινώσει ότι έπληξε «δεκάδες» στρατιωτικούς στόχους, ανάμεσά τους ένα κέντρο διοίκησης πυραύλων μακρού βεληνεκούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή τα 71α γενέθλια του ηθοποιού
Σφοδρές αντιδράσεις από τους επικριτές του
«Θα συνεχίσουμε όσο χρειαστεί» - Η συνέντευξη του Ισραηλινού πρωθυπουργού
Η προστασία της Aramco από τις ελληνικές συστοιχίες και οι στόχοι της Αθήνας
Ο σπουδαίος Κύπριος σεφ είχε βραβευτεί με αστέρι Michelin - Το «αντίο» του Νίκου Αλιάγα
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε στην επίθεση που έγινε το 1941 και έβαλε τις ΗΠΑ στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
Συνελήφθη την ίδια ημέρα που ανακηρύχθηκε υποψήφιος για την προεδρία του CHP με 15,5 εκατομμύρια ψήφους
Ο ισραηλινός υπουργός Ενέργειας Έλι Κοέν ενημέρωσε λίγο αργότερα πως «δεν προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές στις εγκαταστάσεις»
«Περιμένουμε βοήθεια από την Ιαπωνία σε αντίθεση με το NATO»
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ο συναγερμός έληξε
Τι κρύβει η στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών
Πέντε ευρωπαϊκές χώρες και η Ιαπωνία καταδικάζουν τις ιρανικές επιθέσεις
Προειδοποιούν για άλμα στις τιμές των καυσίμων - Kαλούν τους επιβάτες να κάνουν έγκαιρα τις κρατήσεις τους
Σοκ on air για τον ρεπόρτερ που γλιτώνει από θαύμα
Θα υπάρξουν ανατιμήσεις σε βασικά είδη
«Ο κόσμος και οι αχάριστοι Ευρωπαίοι πρέπει να ευχαριστούν τον Τραμπ», ανέφερε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ
Νέοι τριγμοί στο ΝΑΤΟ
Η μείωση των ποσοστών γεννήσεων ανησυχεί τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.