- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Άμπερ Χερντ: Ανακοίνωσε τη γέννηση των διδύμων της με ανάρτηση για τη Γιορτή της Μητέρας
Η ηθοποιός είχε μιλήσει για την επιθυμία της να «κανονικοποιηθεί το να μη χρειάζεται δαχτυλίδι για να έχεις μια κούνια»
Η Άμπερ Χερντ ανακοίνωσε τη γέννηση των διδύμων της, Άγκνες και Όσεαν, γιορτάζοντας τη μητρότητα και την ολοκλήρωση της οικογένειάς της
Η Άμπερ Χερντ ανακοίνωσε την άφιξη των διδύμων της μέσα από ανάρτηση στο Instagram, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η Άμπερ Χερντ αποκάλυψε ότι απέκτησε την κόρη Άγκνες και τον γιο Όσεαν και δήλωσε πως ήταν «πανευτυχής πέρα από κάθε περιγραφή» για να γιορτάσει την «ολοκλήρωση» της οικογένειάς της.
Η 39χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός απέκτησε την πρώτη της κόρη, Ούνα, το 2021.
Η ανάρτηση της Άμπερ Χερντ για τη γέννηση των διδύμων της
Κάτω από μια φωτογραφία που απεικονίζει τρία ζευγάρια ποδιών, η Χερντ έγραψε: «Το να γίνω μητέρα μόνη μου και με τους δικούς μου όρους, παρά τις δυσκολίες γονιμότητας που αντιμετώπισα, ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία ταπεινοφροσύνης της ζωής μου».
Η ηθοποιός ανέφερε ότι επέλεξε τη μητρότητα «με υπευθυνότητα και περίσκεψη» και ότι «δεν θα μπορούσε να νιώθει μεγαλύτερη χαρά».
Περιέγραψε την οικογένειά της ως κάτι που «πάλευε να δημιουργήσει επί χρόνια».
«Σε όλες τις μαμάδες, όπου κι αν βρίσκεστε σήμερα και όποιος κι αν ήταν ο δρόμος σας, η οικογένεια των ονείρων μου κι εγώ γιορτάζουμε μαζί σας», πρόσθεσε.
Όταν ανακοίνωσε τη γέννηση της πρώτης της κόρης το 2021, είχε μιλήσει για την επιθυμία της να «κανονικοποιηθεί το να μη χρειάζεται δαχτυλίδι για να έχεις μια κούνια».
«Τώρα εκτιμώ πόσο ριζοσπαστικό είναι για εμάς τις γυναίκες να σκεφτόμαστε με αυτόν τον τρόπο ένα από τα πιο θεμελιώδη μέρη της μοίρας μας», είχε γράψει τότε στο Instagram.
Η πολυσυζητημένη δίκη Άμπερ Χερντ - Τζόνι Ντεπ
Η Άμπερ Χερντ είναι γνωστή για τις ταινίες The Rum Diary, Drive Angry, Zombieland και Aquaman. Υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Τζόνι Ντεπ από το 2015 έως το 2016.
Μετά το διαζύγιό τους, οι δυο τους κατηγόρησαν ο ένας τον άλλον για ενδοοικογενειακή βία και ενεπλάκησαν σε δύο πολύκροτες και μακροχρόνιες δίκες για συκοφαντική δυσφήμηση.
Στη δίκη Depp κατά News Group Newspapers (NGN) το 2020, ο Ντεπ έχασε τη μήνυση για δυσφήμηση που είχε καταθέσει εναντίον της εφημερίδας Sun, όταν η Χερντ κατέθεσε υποστηρίζοντας τους ισχυρισμούς ότι ήταν «κακοποιητικός σύζυγος».
Στην πολυσυζητημένη δίκη Depp κατά Heard στις ΗΠΑ, η Χερντ κρίθηκε υπεύθυνη για συκοφαντική δυσφήμηση του Ντεπ.
Για έξι εβδομάδες το 2022, δικαστήριο στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ εξέταζε τις λεπτομέρειες της ταραχώδους σχέσης τους.
Ο Ντεπ μήνυσε την πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμηση σχετικά με ένα άρθρο γνώμης που έγραψε στην Washington Post, στο οποίο ισχυριζόταν ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας, αν και δεν τον κατονόμαζε. Η Χερντ ανταπάντησε με δική της αγωγή.
Οι ένορκοι επιδίκασαν στον Ντεπ - ο οποίος αρνήθηκε ότι κακοποίησε τη Χερντ - 15 εκατομμύρια δολάρια (12 εκατομμύρια λίρες) για αποζημιώσεις και ποινικές ρήτρες.
Η Χερντ κέρδισε μία από τις τρεις ανταγωγές κατά του Ντεπ και της επιδικάστηκαν 2 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση.
(Με πληροφορίες του BBC News)
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.