- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπάκιγχαμ προς πρίγκιπα Χάρι: Τα δικαστήρια έχουν εξετάσει κατ’ επανάληψη το θέμα της ασφάλειάς σου
Ο Χάρι είχε δηλώσει ότι το παλάτι τον «θυσίασε» για να προστατεύσει άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας
Ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε ότι κάποια μέλη της οικογένειάς του δεν θα τον συγχωρέσουν ποτέ επειδή έγραψε το επικριτικό για το παλάτι βιβλίο «Ρεζέρβα»
Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, σε ένα πρώτο σχόλιο για τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρίγκιπας Χάρι στο BBC μετά τη δικαστική ήττα του, δεν έκαναν καμία αναφορά στις δηλώσεις του σχετικά με τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο ή τη συμφιλίωση της οικογένειας.
Ένας εκπρόσωπος του παλατιού είπε μόνο ότι τα ζητήματα που σχετίζονται με το θέμα της αστυνομικής προστασίας του πρίγκιπα Χάρι «έχουν εξεταστεί κατ’ επανάληψη και σχολαστικά από τα δικαστήρια και κάθε φορά καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα».
Ο Χάρι, που στο παρελθόν έλεγε ότι το παλάτι τον «θυσίασε» για να προστατεύσει άλλα μέλη του, δήλωσε σήμερα ότι η απόφαση για την ασφάλειά του ελήφθη προκειμένου να του ασκηθεί έλεγχος και κατηγόρησε τον πατέρα του ότι δεν έκανε περισσότερα για να την ανατρέψει.
«Μου το είχαν περιγράψει, άνθρωποι που γνώριζαν τα γεγονότα, ότι αυτό είναι μια παγίδα του παρωχημένου κατεστημένου. Και έτσι μοιάζει», είπε στο BBC. «Υπάρχει πολύς έλεγχος και δυνατότητες στα χέρια του πατέρα μου. Εντέλει… όλο αυτό θα μπορούσε να επιλυθεί μέσω αυτού, όχι απαραιτήτως με την παρέμβασή του, αλλά με το να παραμερίσει, να επιτρέψει στους ειδικούς να κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο», πρόσθεσε.
Ο πρίγκιπας πρόσθεσε ότι κάποια μέλη της οικογένειάς του δεν θα τον συγχωρέσουν ποτέ επειδή έγραψε το επικριτικό για τη βασιλική οικογένεια βιβλίο «Ρεζέρβα». Ο ίδιος αποδέχεται ότι ίσως δεν θα μπορέσει να φέρει τα παιδιά του, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ, πίσω στην πατρίδα του. «Αγαπώ τη χώρα μου. Πάντα την αγαπούσα, παρά τα όσα έκαναν κάποιοι άνθρωποι στη χώρα. Μου λείπει το Ηνωμένο Βασίλειο. Φυσικά μου λείπουν κάποιες περιοχές του ΗΒ. Και νομίζω ότι είναι πολύ λυπηρό που δεν θα μπορέσω να δείξω (…) στα παιδιά μου την πατρίδα μου», είπε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει το δημοσίευμα της Wall Street Journal
Ο δεύτερος γύρος θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή
Το Ιράν προειδοποιεί άλλες χώρες κατά «οποιασδήποτε ενέργειας» που θα μπορούσε να κλιμακώσει τον πόλεμο
Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε στο CNN ότι ο ισραηλινός στρατός «δεν δουλεύει με το χρονόμετρο ή βάση χρονοδιαγράμματος»
Tο 72% των προγραμματισμένων αποδεσμεύσεων αφορά αργό πετρέλαιο
Τι αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail
Τόνισε ότι η Τεχεράνη δεν ζήτησε ποτέ κατάπαυση του πυρός και δεν σκοπεύει να εμπλακεί σε διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
Μια σειρά άρθρων που εξηγεί βήμα προς βήμα την ιστορία του Κυπριακού για όσους θέλουν να το καταλάβουν καλύτερα
Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συζητήσουν για μια πιθανή επέκταση της ναυτικής αποστολής
«Πεθαίνω... για καφέ» αναφέρει σε ανάρτησή του, σατιρίζοντας τις φήμες ότι έχει πεθάνει
Συνεχείς οι αναχαιτίσεις ιρανικών drones και πυραύλων στις χώρες του Κόλπου
Ο πρώτος Αμερικανός ποντίφικας προειδοποίησε πως η βία δεν θα οδηγήσει στην απονομή της δικαιοσύνης
Η Κεντροδεξιά πολιορκεί το Παρίσι και η Ακροδεξιά τη Μασσαλία - Στο 20% η συμμετοχή το μεσημέρι
Η κυβέρνηση Νετανιάχου ενέκρινε συμπληρωματικό προϋπολογισμό για άμεσες αγορές οπλισμού
«Προμήθεια συναλλαγής» φέρνει δισεκατομμύρια στα ταμεία για τον έλεγχο της δημοφιλούς πλατφόρμας
Ανάληψη ευθύνης με βίντεο-ντοκουμέντο από την Ashab Al Yamim - «Κύμα αντισημιτισμού» καταγγέλλει το Τελ Αβίβ
Συνελήφθη ο δράστης - Ερευνώνται καταγγελίες για αντι-ισλαμικά συνθήματα
Ο Αμερικανός πρόεδρος απορρίπτει το ενδεχόμενο άμεσης ειρήνης με την Τεχεράνη
Οι δύο ήταν «μεταξύ των πιο σημαντικών προσώπων στην ιρανική κοινότητα πληροφοριών»
Ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε σήμερα το κάλεσμά του προς άλλες χώρες να βοηθήσουν στην ασφάλεια των Στενών του Χορμούζ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.