- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Ο Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσε ότι έχει διαγνωστεί με αυτισμό
Ανέφερε πως η Μπιάνκα Σενσόρι ήταν εκείνη που τον βοήθησε να καταλάβει πως διαγνώστηκε λάθος με διπολική διαταραχή
Κάνιε Γουέστ: ανακοίνωσε ότι έχει διαγνωστεί με αυτισμό - Ο διάσημος ράπερ και σχεδιαστής μόδας λέει ότι διαγνώστηκε λανθασμένα ως διπολικός
Ο Κάνιε Γουέστ δήλωσε ότι διαγνώστηκε λανθασμένα με διπολική διαταραχή και τώρα έχει διαγνωστεί ως αυτιστικός.
Μιλώντας στον Justin Laboy στο podcast The Download, ο Κάνιε Γουέστ, ο οποίος πλέον χρησιμοποιεί το όνομα Ye, είπε ότι η σύζυγός του Μπιάνκα Σενσόρι του πρότεινε να ζητήσει νέα διάγνωση.
«Πήγα σε αυτόν τον γιατρό... Η γυναίκα μου με πήγε να το κάνω αυτό επειδή είπε: “Κάτι στην προσωπικότητά σου δεν μοιάζει να είναι διπολική, έχω ξαναδεί διπολική”. Και κατέληξα να διαπιστώσω ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για μια περίπτωση αυτισμού που έχω».
Ο Κάνιε Γουεστ αποκάλυψε ότι η Μπιάνκα Σενσόρι τον βοήθησε με τη διάγνωση του αυτισμού
Είπε ότι η διάγνωση τον βοήθησε να κατανοήσει καλύτερα ορισμένα από τα πρότυπα συμπεριφοράς του, όπως το 2018, όταν φόρεσε ένα καπέλο που έγραφε Make America Great Again και επαίνεσε τον Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «ο όχλος δεν μπορεί να με κάνει να μην τον αγαπώ».
«Ο αυτισμός σε οδηγεί σε ένα πράγμα σαν τον Rain Man», δήλωσε ο Κάνιε Γουέστ. «Θα φορέσω αυτό το καπέλο του Τραμπ επειδή μου αρέσει ο Τραμπ γενικά. Και μετά, όταν οι άνθρωποι σου λένε να μην το κάνεις, εσύ απλά μπαίνεις σε αυτό το ένα σημείο. Και αυτό είναι το πρόβλημά μου.
«Όταν οι οπαδοί μου λένε να κάνω το άλμπουμ μου με έναν συγκεκριμένο τρόπο, θα το κάνω με τον αντίθετο τρόπο», πρόσθεσε και αναφέρθηκε στον τίτλο της επιτυχίας του, Can't Tell Me Nothing.
Kanye West tells The Download podcast he has autism:
— Pop Crave (@PopCrave) February 5, 2025
"My wife took me [to the doctor] because she said, 'Something about your personality doesn't feel like it's bipolar, I've seen bipolar before.’ And come to find out, it's really a case of autism that I have." pic.twitter.com/UCQVtPK3YN
Ο αυτισμός δεν είναι ψυχική ασθένεια. Αλλά το 2020 η Κιμ Καρντάσιαν, τότε σύζυγος του Γουέστ, αναγνώρισε ομοίως τη δυσκολία διαχείρισης της ψυχικής υγείας του. «Όσοι κατανοούν τις ψυχικές ασθένειες ή ακόμη και την ψυχαναγκαστική συμπεριφορά γνωρίζουν ότι η οικογένεια είναι ανίσχυρη, εκτός αν το μέλος είναι ανήλικο. Οι άνθρωποι που δεν γνωρίζουν ή είναι μακριά από αυτή την εμπειρία μπορεί να είναι επικριτικοί και να μην καταλαβαίνουν ότι το ίδιο το άτομο πρέπει να εμπλακεί στη διαδικασία να πάρει βοήθεια, όσο σκληρά και αν προσπαθούν η οικογένεια και οι φίλοι».
Ο ίδιος ο Κάνιε Γουέστ αναφέρθηκε στη διαγνωσμένη διπολική διαταραχή του σε πολλά κομμάτια, ενώ το εξώφυλλο του άλμπουμ του 2018 «ye» περιλαμβάνει τον αστεϊσμό: «Μισώ το να είμαι διπολικός είναι φοβερό».
Ο Κάνιε Γουέστ είπε επίσης: «Η συνεχής αίσθηση ότι δεν έχω τον έλεγχο με έβγαλε εκτός ελέγχου», αναφέροντας τη διακοπή της συμφωνίας του με την Adidas, η οποία τερμάτισε την προσοδοφόρα συνεργασία της με τον μουσικό το 2022, μετά από μια σειρά αντισημιτικών σχολίων του.
Ο Κάνιε Γουέστ προκάλεσε αντιδράσεις αυτή την εβδομάδα, αφού εμφανίστηκε στα Grammy μαζί με τη Μπιάνκα Σενσόρι, η οποία φορούσε ένα αποκαλυπτικό διάφανο μίνι φόρεμα.
Το ντύσιμο θεωρήθηκε από κάποιους ως αχρείαστα προκλητικό, ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι ήταν μια μορφή εξαναγκασμού από τον Κάνιε Γουέστ.
(Με πληροφορίες του Guardian)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς αποκαλύφθηκε η απίστευτη απάτη
Οι χειρισμοί του Τραμπ δεν σταματούν να προβληματίζουν τους Ευρωπαίους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο Μάικλ Ο'Λίρι προειδοποιεί για κατακόρυφη άνοδο τιμών λόγω του κόστους των καυσίμων
Τι υποστήριξε ο δικηγόρος του δράστη
Αποχωρεί από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης
Ποιος κρατά τον διακόπτη για τα ουκρανικά drones
Τι πρέπει να μάθει από αυτές
Από τη βενζίνη των 4,28 δολαρίων μέχρι τις επιχειρήσεις της ICE
Η καταγγελία 21χρονης για βιασμό
Χρήση βιομετρικής αναγνώρισης με τη βοήθεια τις τεχνητής νοημοσύνης για διαδηλωτές με καλυμμένο το πρόσωπο
H Αθήνα απώλεσε όλα τα ερείσματά της, ενώ η Τουρκία κατάφερε να αποκτήσει ουσιαστικά τα δικά της επενδύοντας χρήματα και προοπτικές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φον ντερ Λάιεν
Στρατιωτικοί αναλυτές έχουν δηλώσει ότι η Ρωσία κατά πάσα πιθανότητα ευθύνεται για τα χτυπήματα
Η εμπλοκή Τούρκου δισεκατομμυριούχου
Η εταιρεία απάντησε ότι γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης των τεχνικών προβλημάτων
Από τη γέννησή τους αντιμετώπιζαν δυσκολίες στο περπάτημα και χρησιμοποιούσαν σκέιτμπορντ για να μετακινούνται
Η κυβέρνηση παραδέχεται λάθη
Ο συνιδρυτής της OpenAI αρνείται τις κατηγορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.