- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στίβεν Α. Σμιθ: Ετοιμάζει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ;
O παρουσιαστής του ESPN έχει μεγάλη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια
Στίβεν Α. Σμιθ: Ο τηλεπαρουσιάστης ετοιμάζεται για υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ;
Ο παρουσιαστής του ESPN Στίβεν Α. Σμιθ ανακινεί τις εικασίες σχετικά με μια πιθανή υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ το 2028.
Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου της εκπομπής «The Stephen A. Smith Show», ο Σμιθ άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο να μπει στην πολιτική αρένα.
«Το Δημοκρατικό Κόμμα μοιάζει τόσο αξιολύπητο μετά από αυτές τις εκλογές- μπορεί να σκεφτώ να θέσω υποψηφιότητα. Μπορεί να αλλάξω γνώμη μια μέρα. Αμφιβάλλω, αλλά μπορεί να το κάνω. Γιατί πόσα θα χρειαστούν για να σας νικήσω; Και ο Τραμπ δεν μπορεί να ξαναβάλει υποψηφιότητα», δήλωσε.
Ωστόσο, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο «Hannity», ο Σμιθ ξεκαθάρισε τη στάση του, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι δεν σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα.
«Ο τρόπος ζωής μου είναι πολύ ωραίος», δήλωσε. «Δεν θα ήθελα να το καταστρέψω αυτό με το να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον, αλλά απλώς προσπαθούσα να κάνω μια βαθυστόχαστη δήλωση».
Πρόσθεσε ότι με το Δημοκρατικό Κόμμα στη σημερινή διχασμένη του κατάσταση και χωρίς ξεκάθαρο επικρατέστερο υποψήφιο, ένας υποψήφιος με ευρεία αναγνωρισιμότητα όπως ο ίδιος θα μπορούσε να είναι διεκδικητής.
«Νομίζω ότι το Δημοκρατικό Κόμμα, στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται, νομίζω ότι κάποιος σαν εμένα θα μπορούσε πραγματικά να κερδίσει», υποστήριξε την Τρίτη ο οικοδεσπότης του “First Take”.
Τους τελευταίους μήνες, ο Σμιθ έχει γίνει πιο έντονος σε πολιτικά ζητήματα, ιδίως όταν πρόκειται για τη συζήτηση σχετικά με την ποικιλομορφία, την ισότητα και την ένταξη (DEI).
Σε ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, επέκρινε τη στάση του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τις πρωτοβουλίες DEI. Ο Σμιθ διαφώνησε ιδιαίτερα με την άποψη του Τραμπ ότι οι πολιτικές DEI χρησιμοποιούνται συχνά για να δικαιολογήσουν την πρόσληψη ατόμων που δεν είχαν τα προσόντα λόγω της μειονοτικής τους ιδιότητας.
Πηγή: FOX
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εστία της έντασης αφορά κυρίως τις σφαγές της Βολυνίας την περίοδο 1943-1945.
Τσουνάμι σε Ινδονησία και Ιαπωνία - Ζημιές σε παραθαλάσσιους οικισμούς
Περισσότερες από 30 γυναίκες έχουν μιλήσει δημόσια τους τελευταίους μήνες
Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε κύμα συγκίνησης στον καλλιτεχνικό χώρο
Μια ματιά στη συζήτηση για την κυοφορούμενη τουρκική νομοθεσία περί ζωνών θαλάσσιας δικαιοδοσίας
Φόβοι για νέα ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή
Η επιδημία εξαπλώνεται από το Κονγκό - Ενισχυμένα μέτρα επιτήρησης
«Τερματίστε τους πολέμους, βοηθήστε τους μετανάστες», ήταν το μήνυμα του ποντίφικα
Η Κάγια Κάλας προτείνει κοινές αγορές όπλων και αποζημιώσεις
Ο Αμερικανός πρόεδρος παρεμβαίνει μετά την κατάρρευση της δίμηνης εκεχειρίας
Το θέμα είναι δυσάρεστο και βαρύ αλλά δεν μπορείς να το περάσεις στο ντούκου αν το αντιμετωπίζει δικός σου άνθρωπος
Τα καλοκαίρια ποτέ δεν ήταν δροσερά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η πόλη κρύβεται
Η στρατιωτική φθορά και η οικονομική πίεση επαναφέρουν το ερώτημα για την έκβαση του πολέμου
Συναγερμός στην Ουτσουνομίγια - Οι αρχές καλούν τους κατοίκους να κλειστούν στα σπίτια τους
Μαχητικά του ΝΑΤΟ κατέρριψαν drone που μπήκε στον εναέριο χώρο της Λετονίας
Η προειδοποίηση στους κατοίκους
Ο Γκράχαμ Πλάτνερ είναι μια ακόμα υπόθεση υποψηφίου που βρίσκεται αντιμέτωπος με το (ψηφιακό και μη) παρελθόν του
Σε ένα αυταρχικό σύστημα, η εξωτερική πολιτική εργαλειοποιείται πλήρως για την εγχώρια πολιτική επιβίωση.
Επεισοδιακή συνέντευξη Τραμπ στο NBC
Οι ισραηλινές αρχές ανακοίνωσαν ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.