Τραμπ: Η Λωρίδα της Γάζας θα παραδοθεί στις ΗΠΑ μετά το τέλος του πολέμου
Ανένδοτος ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ
Ανένδοτος ο Ντόναλντ Τραμπ: «Η Λωρίδα της Γάζας θα παραδοθεί στις ΗΠΑ μετά το τέλος των μαχών»
Δεν φαίνεται να κάνει πίσω ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι η Γάζα θα παραδοθεί στις ΗΠΑ μετά το τέλος των μαχών.
Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις του για εκτοπισμό των Παλαιστινίων από τη Γάζα και την οικοδόμηση της «Ριβιέρας της Μ. Ανατολής», ο Ντόναλντ Τραμπ τοποθετήθηκε εκ νέου για το θέμα.
Η νέα ανάρτηση του Τραμπ για την Γάζα
«Η Λωρίδα της Γάζας θα παραδιδόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες από το Ισραήλ μετά τη λήξη των μαχών. Οι Παλαιστίνιοι, άνθρωποι σαν τον Τσακ Σούμερ, θα είχαν ήδη εγκατασταθεί σε πολύ πιο ασφαλείς και όμορφες κοινότητες, με νέα και σύγχρονα σπίτια, στην περιοχή. Θα είχαν πραγματικά την ευκαιρία να είναι ευτυχισμένοι, ασφαλείς και ελεύθεροι», έγραψε σε ανάρτησή του στο Truth Social.
«Οι ΗΠΑ, σε συνεργασία με μεγάλες ομάδες ανάπτυξης από όλο τον Κόσμο, θα ξεκινούσαν αργά και προσεκτικά την κατασκευή αυτού που θα γινόταν μια από τις μεγαλύτερες και πιο θεαματικές αναπτύξεις του είδους της στη Γη. Δεν θα χρειάζονταν στρατιώτες από τις ΗΠΑ! Θα επικρατούσε σταθερότητα στην περιοχή!!!», κατέληξε στην ανάρτησή του ο πρόεδρος των ΗΠΑ, μιλώντας για το όραμά του στην Μ. Ανατολή.
Σχετικά με την αναφορά στο Τσακ Σούμερ, πρόκειται για ειρωνικό σχόλιο του Τραμπ. Ο δημοκρατικός επικεφαλής της μειοψηφίας στην γερουσία είχε αρνηθεί να σφίξει το χέρι του στον Μπέντζαμιν Νετανιάχου κατά την επίσκεψή του πέρυσι.
Τότε, ο Τραμπ είπε στους υποστηρικτές του σε μια συγκέντρωση: «Ο Τσακ Σούμερ έχει γίνει Παλαιστίνιος. Μπορείτε να το πιστέψετε; Έχει γίνει περήφανο μέλος της Χαμάς». Ο επικεφαλής της μειοψηφίας της Γερουσίας Σούμερ, ο οποίος είναι Εβραίος, χαρακτήρισε το σχόλιο «ανισόρροπο».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε ότι ο στενός του σύμβουλος Στίβεν Μίλερ αναλαμβάνει καθήκοντα προσωπάρχη από τη Δευτέρα
H Σάνον επιβεβαιώνει την καταγγελία της χήρας του ιδρυτή του Playboy
Μαζί με τον Έλτον Τζον και άλλους ενάγοντες αμφισβητεί την απόρριψη των αγωγών
Ο κωμικός κρίθηκε ένοχος για τέσσερα αδικήματα
Οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο τμήμα και τελικά συμφιλιώθηκαν
Τρεις κατοικίες στους χώρους του Ρόγιαλ Λοτζ απέφεραν έσοδα στον πρώην πρίγκιπα
Κύμα διαμαρτυριών στην Ευρώπη κατά της ραγδαίας επέκτασης της τεχνητής νοημοσύνης
Συνελήφθη ο πατέρας της δούκισσας του Σάσεξ σήμερα στη Φλόριντα
Ποια τηλεοπτικά δίκτυα μπήκαν στο στόχαστρο
Οι παλιές φωτογραφίες του ενέπνευσαν την εμφάνιση του Ρον Μπέργκαντι
Οι αρχές αναφέρουν κακομεταχείριση αλλοδαπών εργαζομένων
«Κάποιες περιοχές είναι εντός της τουρκικής υφαλοκρηπίδας», αναφέρει
Η Βανέσα Έμντε κατηγορείται ότι παραβίασε επανειλημμένα τη συμφωνία με το κόμμα της
Ο 82χρονος Τόμας Μαρκλ συνελήφθη σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στη Φλόριντα
Η υπόθεση φαίνεται να τακτοποιήθηκε εκτός δικαστηρίων
Η φυλακή μπορεί να είναι μόνο η αρχή των συνεπειών
Τα περιθώρια πίεσης στον Τραμπ
Η γερουσιαστής αναμένεται να αναλάβει την Επιτροπή Τραπεζικών Υποθέσεων
16 τραυματίες εκ των οποίων 3 βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Έπλεε χωρίς φορτίο προς το Μπαχρέιν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.