- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Μπάκιγχαμ: Μέλη του προσωπικού του φέρονται να ενεπλάκησαν σε καυγά σε κοντινό μπαρ
Άγνωστες ακόμα οι συνθήκες του περιστατικού
Μπάκιγχαμ: Μέλη του προσωπικού του φέρονται να ενεπλάκησαν σε καυγά σε κοντινό μπαρ
Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δήλωσαν ότι θα ερευνήσουν το προσωπικό που εργάζεται για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας μετά από ένα after-party στο Λονδίνο, το οποίο, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, κατέληξε σε «ξύλο» και «καυγά στο μπαρ».
Οι εργαζόμενοι βρέθηκαν νωρίς το βράδυ μια δεξίωση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ πριν κατευθυνθούν σε ένα κοντινό μπαρ για να συνεχίσουν τους εορτασμούς. Όμως το γλέντι τους ξέφυγε από τον έλεγχο και η αστυνομία κλήθηκε «αφού εκσφενδονίστηκαν ποτήρια και έπεσαν μπουνιές», ανέφερε η Sun.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν μια 24χρονη γυναίκα ως ύποπτη για κοινή επίθεση, εγκληματική ζημιά και μέθη και διατάραξη της τάξης σε μπαρ στο κέντρο του Λονδίνου το βράδυ της Τρίτης, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.
«Οι αστυνομικοί κλήθηκαν σε ένα μπαρ στην οδό Βικτόρια μετά από αναφορές ότι ένας πελάτης είχε σπάσει ποτήρια και προσπάθησε να επιτεθεί σε μέλος του προσωπικού», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη την επόμενη ημέρα, αφού της επιβλήθηκε πρόστιμο για διατάραξη της τάξης, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν την Παρασκευή ότι οι υπάλληλοι του παλατιού ήταν ενήμεροι για ένα περιστατικό που είχε λάβει χώρα έξω από το χώρο εργασίας μετά από μια δεξίωση στην επίσημη κατοικία του βασιλιά Καρόλου στο Λονδίνο.
«Αν και επρόκειτο για μια ανεπίσημη κοινωνική συγκέντρωση και όχι για ένα επίσημο χριστουγεννιάτικο πάρτι του Παλατιού, τα γεγονότα θα διερευνηθούν πλήρως, με μια ισχυρή πειθαρχική διαδικασία που θα ακολουθηθεί σε σχέση με το μεμονωμένο προσωπικό και θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα», ανέφερε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ σε ανακοίνωσή του.
Πηγή: Reuters
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Τα έγγραφα δείχνουν ότι η Χαμάς επιδίωξε να εκμεταλλευτεί το έργο των ΜΚΟ για στρατιωτικούς σκοπούς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.