- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο ύποπτος που συνελήφθη κοντά σε προεκλογική ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ θα μηνύσει σερίφη
Για όσα του προσάπτει περί «απόπειρας δολοφονίας»
Ντόναλντ Τραμπ: Ύποπτος που συνελήφθη θα μηνύσει σερίφη - Για όσα του προσάπτει περί «απόπειρας δολοφονίας»
Ο 49χρονος Βεμ Μίλερ - ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο κοντά σε προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Καλιφόρνια και στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν όπλα και πυρομαχικά - αρνήθηκε κατηγορηματικά τα περί σχεδιαζόμενης «απόπειρας δολοφονίας» του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου για την προεδρία των ΗΠΑ.
Χθες Δευτέρα, απείλησε μάλιστα ότι θα μηνύσει τον σερίφη της κομητείας Ρίβερσαϊντ, ο οποίος εκτίμησε ότι οι άνδρες του απέτρεψαν απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με δημοσίευμα των Los Angeles Times.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία του με την αμερικανική εφημερίδα, ο Μίλερ είπε ότι τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή του ήταν για την προσωπική του ασφάλεια, εξηγώντας πως δεχόταν απειλές κατά της ζωής του λόγω των αποκαλυπτικών ρεπορτάζ του στο ειδησεογραφικό δίκτυο America Happens Network που ο ίδιος έχει ιδρύσει.
Ο Βελ Μίλερ υπογράμμισε ότι ο σερίφης Τσαντ Μπιάνκο διατύπωσε ψευδείς ισχυρισμούς σε συνέντευξη Τύπου, διαμηνύοντας ότι έχει ζητήσει από τους δικηγόρους του να καταθέσουν μήνυση εναντίον του.
Λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του, ο Μίλερ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 5.000 δολαρίων.
Από την έρευνα προέκυψε ότι είναι εγγεγραμμένο μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. Ο 49χρονος από τη Νεβάδα τόνισε σε μέσα ενημέρωσης ότι είναι υποστηρικτής του Τραμπ και ότι σοκαρίστηκε από τη σύλληψή του και όσα του καταλόγισαν.
Πηγές από το προεκλογικό επιτελείο του Τραμπ ανέφεραν στο Fox News ότι δεν θεωρούν το περιστατικό ως σχεδιαζόμενη απόπειρα δολοφονίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Oι καταδικασθέντες πρέπει να αποζημιώσουν την πόλη για το πλήρες ποσό
Ο Επίτροπος Μεταφορών ξεκαθαρίζει ότι οι ελλείψεις και οι τιμές των καυσίμων δεν αποτελούν «έκτακτες περιστάσεις»
«Ακούστηκαν πάρα πολλοί πυροβολισμοί»
Ραγδαία αύξηση, με τα περισσότερα θύματα να δολοφονούνται μέσα στο σπίτι τους
Καθησυχαστική η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μετά την είδηση για την ύποπτη νόσηση αεροσυνοδού
Παγκόσμια κινητοποίηση για τον εντοπισμό επιβατών του κρουαζιερόπλοιου MV Hondius
Η απίστευτη απάτη του Φλοράν Μοντακλέρ - Με ψεύτικα πανεπιστήμια και «θύμα» μέχρι και τον Νόαμ Τσόμσκι
Σημαντική κάμψη της εμπιστοσύνης προς την Ουάσινγκτον δείχνουν τα στοιχεία του Ιδρύματος Μπέρτελσμαν
Η άφιξη του κρουαζιερόπλοιου αναζωπυρώνει μνήμες πανδημίας Covid-19 και προκαλεί ανησυχία στους κατοίκους
Πώς θα επαναπατριστούν οι επιβάτες των 23 χωρών
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Ο αποκλεισμός που γύρισε μπούμερανγκ στις ΗΠΑ
Το σχέδιο 14 σημείων και οι προειδοποιήσεις Τραμπ
Το έγγραφο παρουσιάστηκε σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί η γνησιότητά του
Συναγερμός στην Αργεντινή για αύξηση των κρουσμάτων
Διαδηλώτριες κατήγγειλαν τη συμμετοχή της Ρωσίας, με ένταση έξω από τα περίπτερα Ρωσίας και Ισραήλ
Η αγωγή υποστηρίζει ότι η εφημερίδα επιδίωκε αύξηση της παρουσίας γυναικών και μη λευκών στελεχών
Επιδρομή στα νότια προάστια της Βηρυτού - Πρώτο πλήγμα μετά την εκεχειρία του Απριλίου
Oι αρχές εξετάζουν αν το γεύμα με πολλά λιπαρά της προκάλεσε «brain fog»
Σο στόχαστρο τζιχαντιστές, καρτέλ ναρκωτικών και Antifa
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.