- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Η άβολη στιγμή που όλοι αγνοούν την πριγκίπισσα Ελεονώρα
Κάτι πήγε στραβά στις τελετές για την Εθνική Ημέρα της Ισπανίας
Η πριγκίπισσα Ελεονώρα μένει με το χέρι σηκωμένο και... άδειο
Τι κι αν είναι η διάδοχος του θρόνου της Ισπανίας; Τι κι αν φορούσε την επίσημη στρατιωτική της στολή, το Σάββατο, Εθνική Ημέρα της Ισπανίας; Κάτι πήγε στραβά με την πριγκίπισσα Ελεονώρα και πρέπει να έζησε μία από τις πλέον αμήχανες στιγμές της σε ό,τι αφορά τα πριγκιπικά της καθήκοντα.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Η 18χρονη Ισπανίδα και διάδοχος του θρόνου Ελεονώρα, βρισκόταν μαζί με την οικογένειά της για την Τελετή της Εθνικής Ημέρας, στη Μαδρίτη. Η Ημέρα του Κολόμβου γιορτάζεται στην Ισπανία κάθε χρόνο, στις 12 Οκτωβρίου. Μεταξύ των εορτασμών περιλαμβάνεται και μια στρατιωτική παρέλαση στην οποία παρευρίσκεται το βασιλικό ζεύγος, το οποίο μαζί με άλλες αρχές της χώρας συγκεντρώθηκαν Plaza de Neptuno, για να ακολουθήσει στη συνέχεια η έπαρση της σημαίας.
Και ενώ όλα μοιάζουν μια χαρά, βοηθοί και κύκλος του βασιλικού ζεύγους περνά και τους χαιρετά δια χειραψίας, κάτι αρχίζει να στραβώνει με τους χαιρετισμούς προς την πριγκίπισσα Ελεονώρα. Συγκεκριμένα, μία γυναίκα και ενώ έχει ήδη χαιρετήσει τη βασίλισσα Λετίσια και τον βασιλιά Φελίπε, αφήνει την κόρη τους με προτεταμένο –και αδειανό το χέρι της- και ενώ η 18χρονη προφανώς περίμενε να πάρει σειρά στις χειραψίες.
Το σκηνικό επαναλήφθηκε και με άλλους ανθρώπους, με την πριγκίπισσα πάντως να μην πτοείται και να παραμένει χαμογελαστή και ευδιάθετη. Σημειώνεται, ότι στην παρούσα φάση εκτίει την τριετή στρατιωτική θητεία της στο πολεμικό ναυτικό και παρευρέθηκε στην εκδήλωση φορώντας τη στρατιωτική της περιβολή.
Βέβαια, τα ισπανικά Μέσα απέδωσαν την αφηρημάδα του κόσμου στον φθινοπωρινό βροχερό καιρό της Ισπανίας, που, το μόνο που δεν αποσυντόνισε ήταν το «αιώνιο» στιλ της 52χρονης βασίλισσας που, ακόμα και υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες επένδυσε σε ένα κόκκινο μακρύ φόρεμα με βουργουνδί γόβες και ένα μικρό clutch στην ίδια απόχρωση.
Με στοιχεία από DailyMail
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φόρος 6% αναμένεται να επιβληθεί στις τράπεζες από τον Ιανουάριο του 2027
Η ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας
Στους 68 οι νεκροί, 15 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση
Το Επαναστατικό Δικαστήριο του Ιράν επέβαλε επίσης απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και περιορισμούς στα social media
Ρεκόρ εδρών για τα αραβικά κόμματα
Σχεδόν 80 τραυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, με 15 να βρίσκονται σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση
Η Ισπανία διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο τρένων υψηλής ταχύτητας στην Ευρώπη και το το δεύτερο μεγαλύτερο παγκοσμίως μετά την Κίνα
Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δίνουν στα δύο αραβικά κόμματα, την Ενιαία Λίστα και το Ρα’αμ, τουλάχιστον 19 από τις 120 έδρες της Βουλής
Τι είναι, πώς καταμετρώνται και ποια κόμματα μπορεί να ωφεληθούν
Συγκλονισμένη η χώρα, ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών
Το σύστημα ασφαλείας LZB παρουσίασε βλάβη το πρωί της Τετάρτης
Τουλάχιστον 64 οι νεκροί, φόβοι για ακόμα περισσότερους
Θα ορίσει τις προσεχείς ημέρες έναν υποψήφιο, στον οποίο θα αναθέσει την προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης
Η Ουάσιγκτον ανακοίνωσε ότι θα χορηγήσει βίζες εισόδου στην οικογένεια Μπολσονάρου
Η κατάσταση της παιδείας στη Γαλλία και η πολιτική «δώσε περισσότερα σε αυτούς που έχουν λιγότερα»
Συντρίμμια, εκτροχιασμένα βαγόνια, βαλίτσες και άλλα αντικείμενα επιβατών
Η πολιτική εκπροσώπηση της αραβικής μειονότητας, οι διαφορετικές στρατηγικές των κομμάτων και οι περιορισμοί που αντιμετωπίζουν στο ισραηλινό πολιτικό σύστημα
Χαροπαλεύουν οι σοβαρά τραυματίες στα νοσοκομεία
Βομβαρδισμένο τοπίο ο τόπος της τραγωδίας
Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων εκλογών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.