- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Στο στόχαστρο του Τσελίκ ο Νίκος Δένδιας για την ΑΟΖ: «Τα λόγια του θα πνιγούν στο Αιγαίο»
Mε αφορμή την επίσκεψη στου στο Καστελλόριζο
Νίκος Δένδιας: Στο στόχαστρο του Ομέρ Τσελίκ για την ΑΟΖ
Στο στόχαστρο του Ομέρ Τσελίκ μπήκε ο Νίκος Δένδιας, με αφορμή τις δηλώσεις του κατά την επίσκεψη στο Καστελόριζο, κατηγορώντας τον ότι υπονομεύει τις προσπάθειες διαλόγου.
Ο Τούρκος αξιωματούχος χαρακτήρισε «εκτός γραμμής» τις δηλώσεις του Nίκου Δένδια. «Οι δηλώσεις του Δένδια δεν θέλουν τον διάλογο με κανέναν τρόπο, στοχοποιεί την Τουρκία και προσπαθεί να σαμποτάρει όλες τις διαδικασίες διαλόγου, αλλά εδώ, σε πλήρη αντίθεση με την προσέγγιση του Μητσοτάκη προς την Τουρκία, "ας μειώσουμε την ένταση, εξομάλυνση, διάλογος", στην πραγματικότητα δεν στοχοποιεί την Τουρκία, στοχοποιεί την πρωθυπουργία του Μητσοτάκη και τη βούληση που έθεσε. Γιατί δεν είναι δυνατόν να φτάσουν τα λόγια του Δένδια σε εμάς χωρίς να πνιγούν στα νερά του Αιγαίου», είπε ο Τσελίκ.
«Τα λόγια του Δένδια μπορούν να ειπωθούν και να ακουστούν μόνο από ανθρώπους σαν τον Δένδια, δεν σημαίνουν τίποτα για εμάς. Ενώ ο δικός του πρωθυπουργός έχει άλλες δηλώσεις, αυτός λέει κάτι εναντίον του δικού του πρωθυπουργού μέσω της Τουρκίας. Είναι πλέον πρόβλημα για την ελληνική κυβέρνηση να το εκφράζει αυτό μέσω της Τουρκίας», πρόσθεσε.
Μεταξύ άλλων, ο Ομέρ Τσελίκ ανέφερε: «Το λόμπι του χάους και τα ριζοσπαστικά στοιχεία στην Ελλάδα κάνουν ό,τι μπορούν για να σαμποτάρουν αυτόν τον διάλογο. Εδώ, ένας προβοκάτορας υπουργός Άμυνας, ο Δένδιας, έκανε εξωφρενικές δηλώσεις. Στοχοποίησε την Τουρκία πηγαίνοντας στο Καστελλόριζο, το οποίο απέχει 2 χιλιόμετρα από τις ακτές μας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Τα έγγραφα δείχνουν ότι η Χαμάς επιδίωξε να εκμεταλλευτεί το έργο των ΜΚΟ για στρατιωτικούς σκοπούς
«Πρόκειται για τεράστιο λάθος», δήλωσε ο συνιδρυτής της Microsoft
«Don't look back in anger», προέτρεψε o Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ
Kαρπός σχέσης του με τη Σβετλάνα Κριβονογκίχ, πρώην καθαρίστρια
Με αφορμή μια δήλωση του αρμόδιου υπουργού
Mεγάλη έρευνα που αφορά συνολικά 13 ονομαστά brands
Συνάντηση του ρώσου προέδρου με τον ινδό πρωθυπουργό, Ναρέντρα Μόντι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.