- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Προβληματισμένοι σύμμαχοι δωρητές και σύμβουλοί του Τραμπ από το ντιμπέιτ
«Μια χαμένη ευκαιρία», δήλωσε στενός του σύμμαχος, γερουσιαστής
Τραμπ: Προβληματισμένοι σύμμαχοι δωρητές και σύμβουλοί από το ντιμπέιτ
Ορισμένοι Ρεπουμπλικάνοι αξιωματούχοι, δωρητές και σύμβουλοι είπαν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία, τα θαλάσσωσε στο ντιμπέιτ με την αντιπρόεδρο των Δημοκρατικών Καμάλα Χάρις, αν και ο ίδιος επαίνεσε την απόδοσή του.
«Νομίζω ότι ήταν ένα από τα καλύτερα ντιμπέιτ μου, ίσως το καλύτερο ντιμπέιτ μου», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ στην εκπομπή “Fox & Friends” την Τετάρτη, προσθέτοντας ότι δεν είναι σίγουρος αν θα κάνει άλλο ένα. «Θα ήμουν λιγότερο διατεθειμένος ... επειδή περάσαμε μια υπέροχη βραδιά».
Η Κάμαλα Χάρις έθεσε τον Τραμπ σε άμυνα στο ντιμπέιτ την Τρίτη με μια σειρά επιθέσεων για την καταλληλότητά του για το αξίωμα και τις αμέτρητες νομικές του περιπέτειες. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου.
Η Χάρις έλεγξε από την αρχή το ντιμπέιτ, μπαίνοντας επανειλημμένα στο πετσί του αντιπάλου της και ωθώντας έναν εμφανώς θυμωμένο Τραμπ να δώσει μια σειρά από ανταπαντήσεις γεμάτες ψεύδη.
Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ, εξέχων σύμμαχος του Τραμπ, ήταν ένας από τους λίγους ηγέτες του κόμματος που είπαν δημοσίως ότι η απόδοση του Τραμπ ήταν κακή.
«Μια χαμένη ευκαιρία», δήλωσε ο Γκράχαμ στους δημοσιογράφους για την εμφάνιση του Τραμπ στο ντιμπέιτ, προσθέτοντας ότι ο πρώην πρόεδρος δεν κατάφερε να μείνει συγκεντρωμένος και έχασε ευκαιρίες να προβάλλει τα πεπραγμένα του.
Ο Κρις Κρίστι, ένας πρώην σύμμαχος του Τραμπ που έγινε επικριτής και ο οποίος έβαλε υποψηφιότητα εναντίον του για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών το 2024, δήλωσε ότι η Χάρις ήταν «εξαιρετικά» προετοιμασμένη.
Έξι Ρεπουμπλικάνοι δωρητές και τρεις σύμβουλοι του Τραμπ, που ζήτησαν να παραμείνουν ανώνυμοι, δήλωσαν στο Reuters ότι η Χάρις κέρδισε το ντιμπέιτ.
Αρκετοί ανέφεραν, με απογοήτευση, την ενίσχυση από τον Τραμπ ενός ψευδούς διαδικτυακού ισχυρισμού ότι πολυάριθμοι Αϊτινοί μετανάστες στο Σπρίνγκφιλντ του Οχάιο έτρωγαν τα κατοικίδια των κατοίκων.
«Η ειλικρινής μου γνώμη είναι ότι ο Τραμπ υποαπέδωσε και εκείνη υπεραπέδωσε», δήλωσε ο δωρητής Μπιλ Μπιν, επενδυτής εμπορικών ακινήτων στο Φορτ Γουέιν της Ιντιάνα.
Πηγή: Reuters
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναμένονται ισχυροί μετασεισμοί τις επόμενες μέρες
Τι απαντά η πλευρά Μπλερ στο δημοσίευμα
«Δεν θέλουμε η Ευρώπη να αλλάξει», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Οι ακτιβίστριες είχαν διαδηλώσει έξω από το θέατρο του ηθοποιού Αρί Αμπιτάν, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για βιασμό
Η αστάθεια και οι εξωτερικές παρεμβάσεις παραμένουν σοβαρά - και άλυτα - προβλήματα
Το πλοίο φαίνεται πως ήταν κωπήλατο
Η υπόθεση αφορούσε τη Σάντι Πέγκι, νοσηλεύτρια στη Σκωτία
Η εταιρία του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ συμμετέχει στην προσφορά 108 δισ. δολαρίων
Θα συναντηθούν με στόχο να συζητήσουν την επόμενη φάση του σχεδίου για τη Γάζα
Για τα κινηματογραφικά και streaming assets του
Η απόφαση ελήφθη έπειτα από παράπονα
Πιέζουν οι ΗΠΑ, κρίσιμη συνάντηση με Ευρωπαίους ηγέτες στο Λονδίνο
Με ύψος 1,73 μέτρα και βάρος 75 κιλά, το T800 προσφέρει έως και πέντε ώρες αυτονομίας
Σχεδόν 2.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει λόγω της ασθένειας από τον Ιανουάριο
Τα επόμενα βήματα για κατάπαυση του πυρός εν μέσω πιέσεων από την Ουάσινγκτον
Ο νεαρός έβαλε τέλος στη ζωή του το 2012
Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για ζημιές ή τραυματίες
«Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.