Νορβηγός επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο χωρίς εισιτήριο δύο φορές και ταξίδεψε μέχρι τη Στοκχόλμη
Πώς ο 39χρονος κατάφερε να ξεγελάσει την ασφάλεια του αεροδρομίου
Νορβηγός επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο χωρίς εισιτήριο δύο φορές και ταξίδεψε μέχρι τη Στοκχόλμη
Ένας τολμηρός Νορβηγός κατάφερε να επιβιβαστεί δύο φορές σε αεροπλάνο που πέταγε από το αεροδρόμιο του Μονάχου, χωρίς να έχει εισιτήριο και μάλιστα τη δεύτερη φορά έφτασε μέχρι τη Στοκχόλμη, ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία.
Ο 39χρονος πέρασε τον έλεγχο στεκόμενος πολύ κοντά σε έναν άλλον επιβάτη
«Η αστυνομία του αεροδρομίου ξεκίνησε έρευνα σε βάρος ενός Νορβηγού πολίτη ηλικίας 39 ετών για διατάραξη της τάξης και λαθραία μεταφορά», ανέφερε ένας εκπρόσωπος στο Γαλλικό Πρακτορείο για το περιστατικό με το αεροπλάνο.
Στόχος της έρευνας είναι να εξηγήσουν οι αρχές πώς κατάφερε ο επιβάτης να ξεγελάσει τον αυτοματοποιημένο έλεγχο της κάρτας επιβίβασης, πριν από τους ελέγχους ασφαλείας, είπε ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου. «Έχουμε ήδη ενισχύσει το δυναμικό μας και επισημάναμε το πρόβλημα στο προσωπικό», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, στις 4 Αυγούστου ο ταξιδιώτης «τρύπωσε» στην ουρά και πέρασε τον έλεγχο εισιτήριων στεκόμενος πολύ κοντά σε έναν άλλον επιβάτη. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος, όπου όμως έγινε αντιληπτή η απάτη του: Η πτήση ήταν γεμάτη και δεν είχε πού να καθίσει. Το προσωπικό τον παρέδωσε στην αστυνομία που ξεκίνησε σε βάρος του έρευνα αλλά τον άφησε ελεύθερο.
Την αμέσως επόμενη ημέρα ο Νορβηγός το… ξανάκανε. Αυτή τη φορά η προσπάθειά του στέφθηκε επιτυχία, αφού η πτήση της Lufthansa όπου επιβιβάστηκε δεν ήταν γεμάτη κι έτσι κατάφερε να φτάσει στη Στοκχόλμη.
Στην πρωτεύουσα της Σουηδίας συνελήφθη από την αστυνομία αφού τράβηξε την προσοχή επάνω του επειδή ήθελε να επιστρέψει αμέσως στο… Μόναχο.
Ο επιβάτης «δεν συνιστούσε κανέναν κίνδυνο» και «δεν είχε πρόθεση να διαταράξει την εναέρια κυκλοφορία», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε ότι ο στενός του σύμβουλος Στίβεν Μίλερ αναλαμβάνει καθήκοντα προσωπάρχη από τη Δευτέρα
H Σάνον επιβεβαιώνει την καταγγελία της χήρας του ιδρυτή του Playboy
Μαζί με τον Έλτον Τζον και άλλους ενάγοντες αμφισβητεί την απόρριψη των αγωγών
Ο κωμικός κρίθηκε ένοχος για τέσσερα αδικήματα
Οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο τμήμα και τελικά συμφιλιώθηκαν
Τρεις κατοικίες στους χώρους του Ρόγιαλ Λοτζ απέφεραν έσοδα στον πρώην πρίγκιπα
Κύμα διαμαρτυριών στην Ευρώπη κατά της ραγδαίας επέκτασης της τεχνητής νοημοσύνης
Συνελήφθη ο πατέρας της δούκισσας του Σάσεξ σήμερα στη Φλόριντα
Ποια τηλεοπτικά δίκτυα μπήκαν στο στόχαστρο
Οι παλιές φωτογραφίες του ενέπνευσαν την εμφάνιση του Ρον Μπέργκαντι
Οι αρχές αναφέρουν κακομεταχείριση αλλοδαπών εργαζομένων
«Κάποιες περιοχές είναι εντός της τουρκικής υφαλοκρηπίδας», αναφέρει
Η Βανέσα Έμντε κατηγορείται ότι παραβίασε επανειλημμένα τη συμφωνία με το κόμμα της
Ο 82χρονος Τόμας Μαρκλ συνελήφθη σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στη Φλόριντα
Η υπόθεση φαίνεται να τακτοποιήθηκε εκτός δικαστηρίων
Η φυλακή μπορεί να είναι μόνο η αρχή των συνεπειών
Τα περιθώρια πίεσης στον Τραμπ
Η γερουσιαστής αναμένεται να αναλάβει την Επιτροπή Τραπεζικών Υποθέσεων
16 τραυματίες εκ των οποίων 3 βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Έπλεε χωρίς φορτίο προς το Μπαχρέιν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.