- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Όλα δείχνουν Τζος Σαπίρο ως υποψήφιο αντιπρόεδρο της Κάμαλα Χάρις
O κυβερνήτης της Πενσυλβάνια θεωρείται μετριοπαθής των Δημοκρατικών
Κάμαλα Χάρις: Όλα δείχνουν Τζος Σαπίρο ως υποψήφιο αντιπρόεδρο με αουτσάιντερ τον Μαρκ Κέλι
Η Kάμαλα Χάρις θα ξεκινήσει περιοδεία στις ΗΠΑ με τον νέο υποψήφιο αντιπρόεδρο της την επόμενη εβδομάδα, γεγονός που δείχνει ότι μπορεί να αποκαλύψει την επιλογή της μέχρι τη Δευτέρα με φαβορί να είναι ο Τζος Σαπίρο.
Ο Τζος Σαπίρο κυβέρνητης της Πενσυλβάνια είναι όπως αναφέρθηκε ο πιθανότερος υποψήφιος όπως αναφέρει το CBS και o ιστότοπος Axios. Η απόφαση απαιτείται πριν από το Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών, το οποίο αρχίζει στις 19 Αυγούστου στο Σικάγο. Οι προεδρικές εκλογές θα διεξαχθούν τον Νοέμβριο.
Ο Σαπίρο θεωρείται ένας μετριοπαθής Δημοκρατικός που μπορεί να απευθυνθεί σε ανεξάρτητους ψηφοφόρους και να ενισχύσει την υποστήριξη για τη Χάρις σε μια κρίσιμη πολιτεία που οι Δημοκρατικοί κέρδισαν οριακά το 2020.
Πολλοί Ρεπουμπλικάνοι θεωρούν τον Σαπίρο ως μια αξιόλογη επιλογή για αντιπρόεδρο της Χάρις, ανέφερε το NBC News. Επιφανείς συνδικαλιστές της Πενσυλβάνια υποστηρίζουν επίσης τον Σαπίρο, μεταξύ άλλων από το Συμβούλιο Οικοδομικών και Κατασκευαστικών Επαγγελμάτων της Φιλαδέλφειας και το Περιφερειακό Συμβούλιο των Εργατών, μια οργάνωση που εκπροσωπεί περισσότερα από 50 τοπικά συνδικάτα, ανέφερε το CBS News.
Ο Σαπίρο έχει υπερασπιστεί ανοιχτά τα αναπαραγωγικά δικαιώματα, τα δικαιώματα ψήφου και τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας. Ως κυβερνήτης, πιστώθηκε την ταχεία επαναλειτουργία του I-95 μετά την κατάρρευση μιας γέφυρας που ανάγκασε την κύρια αρτηρία να κλείσει προσωρινά. Ο Σαπίρο υπέγραψε επίσης νομοσχέδια για την επέκταση της ασφαλιστικής κάλυψης για τον έλεγχο του καρκίνου του μαστού και εξασφάλισε αυξημένη χρηματοδότηση για την παροχή καθολικού δωρεάν πρωινού στους μαθητές των δημόσιων σχολείων της Πενσυλβάνια.
Όσο ήταν γενικός εισαγγελέας, ο Σαπίρο ηγήθηκε έρευνας που αποκάλυψε εκτεταμένη σεξουαλική κακοποίηση στη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς ξεκίνησαν στη συνέχεια τη δική τους έρευνα για το θέμα, κλητεύοντας αρκετές ρωμαιοκαθολικές επισκοπές στην Πενσυλβάνια. Τέλος, ο Σαπίρο έχει δεχθεί επικρίσεις από ορισμένους προοδευτικούς για την υποστήριξή του στο Ισραήλ και τα σχόλιά του σχετικά με τις διαμαρτυρίες πανεπιστημιακών σχολών κατά του πολέμου στη Γάζα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι περισσότεροι εργαζόμενοι εργάζονται εξ αποστάσεως
Μπαράζ πυραυλικών πληγμάτων στην Ουκρανία - Νεκροί, τραυματίες και καταστροφές σε υποδομές
Στο κλιπ μια μητέρα στρέφεται κατά της κόρης της
«Ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία, αλλά είμαι χαρούμενος που είναι όλοι ασφαλείς», δήλωσε ο Μπιλ Μάρεϊ
Οι καταγγελίες για βασανιστήρια και η καταδίκη σε 15 χρόνια
«Δεν ζητάμε δωρεάν βοήθεια, η Ευρώπη πληρώνει τις ΗΠΑ για τους πυραύλους»
Η απάντηση του Σουντάρ Πιτσάι στο αίτημα του πρόεδρου των ΗΠΑ
Ποιον όρο θέτει για να επιτρέπονται οι κινητοποιήσεις στους δρόμους
Η πρόεδρος Ρομπέρτα Μέτσολα εξήρε τον ρόλο του ΔΠΔ για τη διεθνή δικαιοσύνη και το κράτος δικαίου
Ο βραβευμένος συγγραφέας Γιώργος Γιώτσας, πατέρας ενός μη λεκτικού αυτιστικού παιδιού, γράφει στην Athens Voice με αφορμή τον τραγικό θάνατο του Γουίλιαμ Τσάπμαν.
Μιλήσαμε με τον δημοσιογράφο Βίκτορα Ελιέζερ για να καταλάβουμε τι ακριβώς διακυβεύεται
Δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος για τον γενικό πληθυσμό, λένε οι υγειονομικές αρχές
Το νέο «ευχαριστώ» του Αμερικανού προέδρου στη Ρωσία
Τα νεότερα για την υγεία της
«Αν του είχα ρίξει καμιά γροθιά...»
Επεισοδιακή προεκλογική συγκέντρωση στη Νότια Καρολίνα
Η κατάστασή της την έχει οδηγήσει σε αμήχανες στιγμές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.