Κοσμος

Bark Air: H πρώτη αεροπορική εταιρεία για σκύλους είναι γεγονός

Επανάσταση στον τρόπο που ταξιδεύει ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
σκυλος, γυαλια, καπελο, αεροπλανο
Η Bark Air, ανακοίνωσε τον Απρίλιο ότι θα ξεκινήσει πτήσεις με επίκεντρο τους σκύλους © Instagram/barkair

Bark Air: Αεροπορική εταιρεία για σκύλους έκανε την πρώτη πτήση της από Νέα Υόρκη – Δείτε βίντεο

Η Bark Air, η πρώτη αεροπορική εταιρεία για σκύλους είναι γεγονός. Η παρθενική πτήση της εταιρείας που απευθύνεται στους τετράποδους φίλους ξεκίνησε από την Νέα Υόρκη και προσγειώθηκε στο Λος Άντζελες.

Bark Air, a new airline for dogs, set to take its first flight

Bark Air: Μια εμπειρία με επίκεντρο τον σκύλο

Σύμφωνα με τον ιστότοπο κρατήσεων της Bark Air, τα εισιτήρια στην πτήση εξαντλήθηκαν. Ένα εισιτήριο κοστίζει 6.000 δολάρια, και κάθε εισιτήριο περιλαμβάνει έναν σκύλο και τον άνθρωπο-συνοδό του. Αν θέλουν να ταξιδέψουν δύο άνθρωποι, θα πρέπει να αγοραστούν δύο εισιτήρια.

Η Bark, η εταιρεία κατοικίδιων ζώων που ιδρύθηκε το 2011, ανακοίνωσε τον Απρίλιο ότι θα ξεκινήσει πτήσεις με επίκεντρο τους σκύλους για να φέρει επανάσταση στον τρόπο που ταξιδεύει ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

Η εταιρεία μοιράστηκε λεπτομέρειες για την πρώτη πτήση σε μια ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας: «Αυτή τη στιγμή, σε υψόμετρο 30.000 ποδιών, υπάρχει μια πτήση γεμάτη με σκύλους. Σε αντίθεση με οποιαδήποτε πτήση πριν από αυτήν, αυτά τα σκυλιά δεν είναι απλώς μια δεύτερη σκέψη, ούτε αντιμετωπίζονται ως φορτίο ή βάρος για το πλήρωμα και τους συνεπιβάτες. Εδώ, τα σκυλιά αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BARK Air (@barkair)

Πρώτα τα σκυλιά

«Κάθε λεπτομέρεια αυτής της εμπειρίας πτήσης έχει σχεδιαστεί με τη νοοτροπία “πρώτα τα σκυλιά”. Χρειάστηκαν 10 χρόνια, αλλά είμαστε επιτέλους σίγουροι ότι μπορούμε να προσφέρουμε σε όλα τα σκυλιά την εμπειρία αεροπορικών ταξιδιών που τους αξίζει: μια εμπειρία που τα βάζει πρώτα», ανέφερε η εταιρεία.

σκυλος, μαξιλαρι, αεροπλανο γυναικα
© Instagram/barkair

Ένα άτομο σχολίασε πόσο συναρπαστικό ήταν να βλέπει την πρώτη πτήση για σκύλους, ενώ πρόσθεσε ότι ως κτηνίατρος δεν θα έβαζε ποτέ τον σκύλο της στον χώρο του αεροσκάφους με τα φορτία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BARK Air (@barkair)

«Σας ευχαριστούμε που δημιουργήσατε ένα ευτυχισμένο μέρος στον ουρανό όπου σκύλοι όλων των φυλών και μεγεθών μπορούν να πετάξουν ειρηνικά με τους ενήλικες ανθρώπους τους», ανέφερε ένας άλλος.

Προς το παρόν, η Bark Air προσφέρει πτήσεις απλής μετάβασης και μετ’ επιστροφής μεταξύ της Νέας Υόρκης μέσω του αεροδρομίου Westchester County (HPN) και του Λος Άντζελες μέσω του Van Nuys (VNY), καθώς και της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου μέσω του Biggin Hill (BQH).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BARK Air (@barkair)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.