- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ο Τραμπ υποστήριξε ξανά ότι μοιάζει με τον Έλβις Πρίσλεϊ
Στο παρελθόν είχε κάνει συγκρίσεις με τον Λίνκολν και τον Μαντέλα
Ντόναλντ Τραμπ: Υποστήριξε ξανά ότι μοιάζει με τον Έλβις Πρίσλεϊ
Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συνέκρινε εκ νέου εμφανισιακά τον εαυτό του στο Truth Social με τον σταρ της μουσικής Έλβις Πρίσλεϊ.
«Για τόσα πολλά χρόνια οι άνθρωποι λένε ότι ο Έλβις και εγώ μοιάζουμε», έγραψε ο Τραμπ, προσθέτοντας μια φωτογραφία που περιείχε το πρόσωπό του ενωμένο με αυτό του εκλιπόντος ρόκερ. «Τι νομίζετε;»
Trump just posted this on his Instagram account 😂😂😂😂
— George (@BehizyTweets) February 3, 2024
Caption: "For so many years people have been saying that Elvis and I look alike. Now this pic has been going all over the place. What do you think?" pic.twitter.com/7LVxfiPyAu
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Το 2018, ο Τραμπ έλεγε ότι παλαιότερα αρκετοί ήταν εκείνοι που του έλεγαν ότι μοιάζει με τον Βασιλιά του Rock n' Roll. «Δεν πρέπει να το πω αυτό, ενδεχομένως θα πείτε ότι είμαι… φαντασμένος και δεν είμαι. Αλλά, εκτός από τα ξανθά μαλλιά, κατά την εφηβεία μου, πολλοί μου έλεγαν ότι μοιάζω με τον Ελβις» έλεγε τότε ο Τραμπ και στη συνέχεια ρωτούσε το κοινό που τον παρακολουθούσε: «Εσείς το διακρίνετε αυτό; Μπορείτε να το πιστέψετε; Εγώ πάντως πάντα το θεωρούσα ως μία μεγάλη φιλοφρόνηση».
«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στο Τουπέλο. Λατρεύω το Τουπέλο. Τους χιλιάδες αμερικανούς πατριώτες που εργάζονται σκληρά, την γενέτειρα του βασιλιά του Rock n' Roll. Ελβις! Σε αγαπάμε Ελβις. Αγαπάμε τον Ελβις, έτσι δεν είναι; », ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος στην αρχή της ομιλίας του, πριν αναφερθεί στην… ομοιότητά του με τον Ελβις Πρίσλεϊ.
Συγκρίσεις με Λίνκολν Μαντέλα και Μόνα Λίζα
Ο Τραμπ συνηθίζει να παρομοιάζει τον εαυτό του με ποπ είδωλα- έχει επίσης συγκρίνει τον εαυτό του με τον Τζορτζ Ουάσινγκτον, τον Αβραάμ Λίνκολν και τον Νέλσον Μαντέλα όσον αφορά την πολιτική του καριέρα. Αισθητικά, έχει επίσης συγκρίνει τον εαυτό του με τον ανεκτίμητο πίνακα της Μόνα Λίζα επειδή εμπνέει τέτοια αφοσίωση.
«Υπάρχουν άνθρωποι που πηγαίνουν στη Μόνα Λίζα - αγαπούν τη Μόνα Λίζα και θα τη δουν εκατοντάδες και εκατοντάδες φορές και κάθε φορά γίνεται καλύτερη», δήλωσε σε ουαλικό τηλεοπτικό κανάλι κατά τη διάρκεια συνέντευξης του 2023. Είπε ότι οι οπαδοί του κάνουν το ίδιο πράγμα στις συγκεντρώσεις του, εμφανίζονται ξανά και ξανά, μερικές φορές μέρες πριν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια από τις κυρίαρχες μορφές της μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής του τέλους του 20ού αιώνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.