Κοσμος

Ποιος θα κληρονομήσει την περιουσία του Μάθιου Πέρι

Ποιο είναι το πιθανότερο σενάριο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μάθιου Πέρι και ο Ματ ΛεΜπλανκ
Ο Μάθιου Πέρι και ο Ματ ΛεΜπλανκ © EPA

Μάθιου Πέρι: Ποιος θα κληρονομήσει την περιουσία του - Ποιο είναι το πιθανότερο σενάριο

Η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες και ένα από τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί αφορά το ποιος θα μπορούσε να αποκτήσει την τεράστια περιουσία του δεδομένου ότι δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν έκανε παιδιά.

«Κερδίζει περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από τα δικαιώματα της σειράς, όπως όλο το καστ», είπε ο δικηγόρος Tre Lovell, γνωστός για τέτοιου είδους υποθέσεις που αναλαμβάνει. «Και αυτό θα συνεχιστεί για όσο καιρό οι σειρές προβάλλονται» συνέχισε και πρόσθεσε:

«Τα κέρδη από τα δικαιώματα συνεχίζουν σε κάθε περίπτωση και μετά το θάνατο κάποιου. Είναι σαν μια υποχρέωση που πληρώνεται στον ηθοποιό και θα συνεχίσει να πληρώνεται στους κληρονόμους του».

Παρόλο που δεν είναι γνωστό, αν ο Μάθιου Πέρι έχει κάνει κάποιες «οικονομίες», τα εκατομμύρια από τα δικαιώματα θα συνεχίσουν να λαμβάνονται από τους κληρονόμους του. Τις επόμενες ημέρες θα διαπιστωθεί εάν είχε κανονίσει μια διαθήκη για να καθορίσει τα περιουσιακά του στοιχεία. Αν δεν το είχε φροντίσει, η περιουσία του θα καταλήξει στους πλησιέστερους συγγενείς του.

«Δεδομένου του γεγονότος ότι δεν είχε σύζυγο ή παιδιά, η περιουσία θα μοιραστεί εξίσου στους γονείς του», είπε ο Lovell. «Το πιο πιθανό είναι ότι κάθε βιολογικός γονέας θα λάβει το ήμισυ της περιουσίας».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ