Κοσμος

«Ο Χίτλερ είναι σχολιαρόπαιδο μπροστά στον Νετανιάχου» - Σάλος με τις δηλώσεις Μεκχισί

Αντιδράσεις από τα όσα είπε ο τρεις φορές Γάλλος Ολυμπιονίκης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Γάλλος τρεις φορές Ολυμπιονίκης, Μαχιεντίν Μεκχισί
O Γάλλος τρεις φορές Ολυμπιονίκης, Μαχιεντίν Μεκχισί © Wikimedia Commons

Μεκχισί: Χαρακτήρισε «σχολιαρόπαιδο» τον Χίτλερ μπροστά στον Νετανιάχου - Αντιδράσεις από τα όσα είπε ο τρεις φορές Γάλλος Ολυμπιονίκης

Σάλος έχει προκληθεί από τις δηλώσεις που έκανε ο Γάλλος Μαχιεντίν Μεκχισί, τρεις φορές Ολυμπιονίκης, καθώς συνέκρινε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπένζαμιν Νετανιάχου με τον Αδόλφο Χίτλερ.

Ο πρώην δρομέας έκανε ανάρτηση στο X (πρώην Twitter) στην οποία χαρακτήρισε «σχολιαρόπαιδο» τον αρχηγό των Ναζί μπροστά στον Ισραηλινό πρωθυπουργό.

«Ο Αδόλφος Χίτλερ είναι σχολιαρόπαιδο μπροστά στον Νετανιάχου! Οι ηγέτες της Δύσης είναι πραγματικοί συνεργάτες του», ήταν το σχόλιο που ανέβασε σε κοινωνικό δίκτυο ο Γάλλος αθλητής, συνοδεύοντας το μήνυμά του με τα ακόλουθα hashtags, όπως #Nazisrael #GazaGenocide και #IsraeliNewNazism.

Η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» ανέφερε κάποιες από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η τοποθέτησή του, συμπεριλαμβανομένου του Aρνό Ρομπινέ, δημάρχου της πόλης Ρεν: «Και να σκεφτείς ότι αυτό το άτομο φόρεσε τη φανέλα της γαλλικής ομάδας! Ντρέπομαι για την πόλη μας... τι αποτυχία !», έγραψε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ