Κοσμος

Η Χαμάς εξαπέλυσε ρουκέτες κατά του Τελ Αβίβ

Μετά τις επιδρομές της ισραηλινής αεροπορίας σε δύο προσφυγικούς καταυλισμούς στη Λωρίδα της Γάζας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρουκέτες πάνω από το Ισραήλ
Συγκλονίζει η μαρτυρία μητέρας για τον απεγκλωβισμό της από το Ισραήλ© Momen Faiz/NurPhoto / Getty Images

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ρουκέτες της Χαμάς κατά του Τελ Αβίβ - Μετά τις επιδρομές της ισραηλινής αεροπορίας σε δύο προσφυγικούς καταυλισμούς στη Λωρίδα της Γάζας

Στόχος ρουκετών της Χαμάς έγινε το Τελ Αβίβ αμέσως μετά τις επιδρομές της ισραηλινής αεροπορίας σε δύο προσφυγικούς καταυλισμούς στη Λωρίδα της Γάζας.

«Οι Ταξιαρχίες Εζεντίν αλ Κασέμ (Σ.τ.Σ: η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς) εκτόξευσαν ρουκέτες στο Τελ Αβίβ ως απάντηση στα ισραηλινά πλήγματα που στόχευαν αμάχους στους καταυλισμούς Αλ Σάτι και Αλ Τζαμπάλια», ανέφερε η Χαμάς στην ανακοίνωσή της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανταποκριτές του AFP έγιναν μάρτυρες δεκάδων αεροπορικών επιδρομών το πρωί της Πέμπτης στον καταυλισμό Αλ Σάτι και στη βόρεια Γάζα.

Λωρίδα της Γάζας: Δεκαπέντε Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σε καταυλισμό προσφύγων 

Δεκαπέντε Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σε καταυλισμό προσφύγων στη Γάζα, μετέδωσαν σήμερα μέσα ενημέρωσης της Χαμάς.

Παλαιστίνιοι δήλωσαν ότι η αεροπορική επιδρομή ήταν η τρίτη που έγινε τις τελευταίες λίγες ώρες σε κτίρια με κατοικίες στη Γάζα και πρόσθεσαν ότι οι κάτοικοι δεν είχαν λάβει προειδοποίηση από την ισραηλινή ασφάλεια προτού βομβαρδιστούν τα σπίτια τους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY