Κοσμος

Ανακτήθηκε ο έλεγχος του φράκτη στη Γάζα από το Ισραήλ

Από χθες δεν έχουν γίνει διεισδύσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Ισραήλ καθυστέρησε τη χερσαία επίθεση στη Γάζα λόγω του καιρού
Το Ισραήλ καθυστέρησε τη χερσαία επίθεση στη Γάζα λόγω του καιρού © EPA

Ισραήλ: Ανακτήθηκε ο έλεγχος του φράκτη στη Γάζα - Από χθες δεν έχουν γίνει διεισδύσεις 

Το Ισραήλ έχει ανακτήσει τον έλεγχο του μεθοριακού φράκτη στα σύνορα της Γάζας, τον οποίο είχαν παραβιάσει οι παλαιστίνιοι ένοπλοι της Χαμάς, που πραγματοποίησαν το σαββατοκύριακο μαζική εισβολή στο ισραηλινό έδαφος, και ναρκοθετεί τα τμήματα στα οποία ο φράκτης είχε παραβιαστεί, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής εκπρόσωπος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων.

Σε σχόλια που μεταδόθηκαν από το ραδιοσταθμό του ισραηλινού στρατού, ο υποναύαρχος Ντανιέλ Χαγκάρι δήλωσε πως από τη Δευτέρα δεν έχουν σημειωθεί νέες διεισδύσεις από τη Γάζα. Απαντώντας προφανώς σε φήμες ότι ένοπλοι χρησιμοποίησαν σήραγγες για να περάσουν υπογείως τα σύνορα, ο εκπρόσωπος δήλωσε πως οι ένοπλες δυνάμεις δεν έχουν διαπιστώσει κάτι τέτοιο.

Ντοκουμέντο δείχνει πώς μπήκαν οι μαχητές της Χαμάς στο Ισραήλ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα και δείχνει μια μπουλντόζα Παλαιστινίων να κατεδαφίζει ένα συρμάτινο φράχτη smart τεχνολογίας στα σύνορα της Γάζας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκεί φαίνεται πως ξεκίνησε μέρος της εισβολής των μαχητών της Χαμάς στο νότιο Ισραήλ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ