Κοσμος

Madonna: «Ευχαριστώ όλους τους αγγέλους μου που με προστάτεψαν»

Δηλώνει ένα μήνα μετά την νοσηλεία της στην εντατική

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Madonna
Madonna © Instagram

Madonna: Δηλώνει ευγνώμων ένα μήνα μετά την νοσηλεία της στην εντατική - Ευχαριστεί όσους την στήριξαν στην περιπέτεια της υγεία της

Ένα μήνα μετά την νοσηλεία της στην εντατική από βακτηριακή λοίμωξη, η βασίλισσα της ποπ έκανε νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλοντας να ευχαριστήσει τα παιδιά της και τους αγαπημένους της φίλους που την αγκάλιασαν με την αγάπη τους και την στήριξαν στην περιπέτεια της υγεία της.

«Η αγάπη της οικογένειας και των φίλων είναι το καλύτερο φάρμακο» έγραψε στο Instagram η Madonna, καθώς μοιράστηκε δύο στιγμιότυπα, με τον υιοθετημένο γιο της Ντέιβιντ και την μεγάλη της κόρη Λούρδη.

«Έναν μήνα εκτός νοσοκομείου και μπορώ να σκεφτώ. Ως μητέρα μπορείς πραγματικά να αναλωθείς στις ανάγκες των παιδιών σου και στα φαινομενικά ατελείωτα δώρα...Αλλά όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα, τα παιδιά μου με βοήθησαν πραγματικά. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα δει ποτέ πριν. Αυτό έκανε τη διαφορά».

Madonna: «Ευχαριστώ όλους τους αγγέλους μου που με άφησαν να μείνω για να τελειώσω τη δουλειά μου!»

Η σταρ έχει δύο βιολογικά παιδιά, την Λούρδη και τον Ρόκο ενώ έχει υιοθετήσει τον Ντέιβιντ Μπάντα, την Μέρσι Τζέιμς και τα δίδυμα Εστέρ και Στέλλα Τσικόνε.

Επίσης στην ανάρτηση η Μαντόνα μοιράστηκε την ευγνωμοσύνη της για τον φίλο και επί χρόνια μανατζέρ της, Γκάι Οσίρι ο οποίος της χάρισε μια πολαρόιντ με τον Κιθ Χάρινγκ «να φοράει ένα σακάκι με το πρόσωπο του Μάικλ Τζάκσον  ζωγραφισμένο πάνω του» τραβηγμένη όπως έγραψε, «από τον 'Αντι Γουόρχολ».

«Εκλαψα όταν άνοιξα αυτό το δώρο γιατί συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω. Και πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους και τόσους άλλους που επίσης έχουν φύγει. Σε ευχαριστώ Γκάι Οσίρι για αυτό το δώρο! Και ευχαριστώ όλους τους αγγέλους μου που με προστάτεψαν και με άφησαν να μείνω για να τελειώσω τη δουλειά μου!» συμπλήρωσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ