Κοσμος

Ο James Cameron διαψεύδει ότι θα σκηνοθετήσει ταινία για το υποβρύχιο Titan

Χαρακτηρίζει προσβλητικά τα δημοσιεύματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο σκηνοθέτης James Cameron
© EPA / Hilda Rios

James Cameron: Διάψευση των δημοσιευμάτων για τη σκηνοθεσία ταινίας για το υποβρύχιο Titan

Ο James Cameron διαψεύδει τις πληροφορίες που τον ήθελαν να βρίσκεται σε συζητήσεις για να κάνει ταινία την πρόσφατη τραγωδία του υποβρυχίου της OceanGate Titan, που εκτελούσε ταξίδι αναψυχής στο ναυάγιο του Τιτανικού. Μέσα από ανάρτησή του στο Twitter ο σκηνοθέτης χαρακτήρισε «προσβλητικές τις φήμες»

«Ο σκηνοθέτης του DIVE DEEP Titanic, σε συνομιλίες με το μεγάλο δίκτυο streaming για τη δημιουργία δραματικής σειράς στο καταδικασμένο Titan Sub», ανέφεραν τα δημοσιεύματα του Τύπου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun ο James Cameron «είναι η πρώτη επιλογή για σκηνοθέτης» ενός πρότζεκτ για τα γεγονότα στο υποβρύχιο Titan και συμπλήρωνε ότι: «διηγήθηκε την ιστορία του Τιτανικού με τόση συμπόνια, που μοιάζει φυσικό βήμα γι’ αυτόν να αναλάβει αυτό το έργο. Η αναδρομή των βημάτων όσων επέβαιναν στο υποβρύχιο Τιτάν είναι ένα τεράστιο εγχείρημα, αλλά θα αφιερωθεί πολύς χρόνος, χρήμα και πόροι σε αυτό».

Στην απάντησή του, ο James Cameron είπε ότι «δεν απαντά συνήθως σε προσβλητικές φήμες στα μέσα ενημέρωσης, αλλά πρέπει τώρα. ΔΕΝ βρίσκομαι σε συζητήσεις για μια ταινία OceanGate, ούτε θα μιλήσω ποτέ».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ