Κοσμος

Βρήκε νεκρό τον σύζυγό της σε ντουλάπα του σπιτιού 8 μήνες μετά την εξαφάνισή του

Πού αποδίδεται ο θάνατός του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Richard Maedge
© Youtube

ΗΠΑ: Η εξαφάνιση του Richard Maedge και ο εντοπισμός του πτώματός του σε ντουλάπα του σπιτιού 8 μήνες μετά

Οκτώ μήνες αφότου δήλωσε την εξαφάνιση του συζύγου της, η Jennifer Maedge εντόπισε μέσα στο σπίτι τους το πτώμα του. 

Η Jennifer Maedge ανέφερε την εξαφάνιση του συζύγου της, Richard Maedge, το απόγευμα της 27ης Απριλίου. Η αστυνομία από την πρώτη στιγμή ερεύνησε το σπίτι, χωρίς να έχει κάποιο αποτέλεσμα. Στις 11 Δεκεμβρίου, η Jennifer Maedge πήγε να πάρει μερικά χριστουγεννιάτικα στολίδια και σοκαρίστηκε όταν βρήκε το πτώμα του συζύγου της στην ντουλάπα. 

Troy, Illinois widow mourns loss of husband who was missing since April  

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, ο θάνατός του αποδόθηκε σε αυτοκτονία. «Αποφάσισα να βάλω το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έψαχνα για ένα σωρό χριστουγεννιάτικα στολίδια και τότε ήταν που τον ανακάλυψα», είπε η Jennifer στο St. Louis Post-Dispatch τον Δεκέμβριο και πρόσθεσε: «Είχε αυτοκτονήσει».

Το σώμα του Richard είχε αποσυντεθεί σε σημείο μουμιοποίησης. Η Jennifer, οι γείτονές της, ακόμη και αστυνομικοί ανέφεραν μια άσχημη μυρωδιά από το σπίτι για μήνες, αλλά πίστευαν ότι ήταν λύματα. Όπως είπε η Jennifer, η μυρωδιά δεν ήταν ποτέ υπερβολική. Μάλιστα, η οικογένεια ήρθε σε επαφή με έναν υδραυλικό, ο οποίος είπε ότι η μυρωδιά ήταν παρόμοια με εκείνη του αποχετευτικού δικτύου. Ο υδραυλικός τοποθέτησε ένα καπάκι σε έναν σωλήνα αποχέτευσης στο υπόγειο, το οποίο φάνηκε να διώχνει τη μυρωδιά.

Με πληροφορίες από το New York Post

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ