Κοσμος

Ο Τζέρεμι Ρένερ προσπαθούσε να σώσει τον ανιψιό του όταν καταπλακώθηκε από το εκχιονιστικό

Τι αναφέρει η έκθεση του τοπικού σερίφη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζέρεμι Ρένερ
© EPA / DAVID SWANSON

Tζέρεμι Ρένερ: Καταπλακώθηκε από το εκχιονιστικό προσπαθώντας να σώσει τον ανιψιό του

O ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ ο οποίος είχε ένα σοβαρό ατύχημα στις αρχές του έτους έξω από το σπίτι του, προσπαθούσε να σταματήσει ένα εκχιονιστικό όχημα το οποίο γλίστρησε απειλώντας να καταπλακώσει τον ανιψιό του σύμφωνα με την αναφορά περιστατικού του γραφείου του σερίφη της κομητείας Washoe. 

Το όχημα άρχισε να γλιστράει στο πλάι αφού ο σταρ το χρησιμοποίησε για να βγάλει από τα χιόνια το φορτηγό του ανιψιού του σύμφωνα με την επεξεργασμένη έκθεση συμβάντος, που κατατέθηκε την Παρασκευή. Το έγγραφο περιήλθε στην κατοχή του CNN την Τρίτη μέσω αιτήματος για δημόσια αρχεία.

«Το εκχιονιστικό μηχάνημα Pistenbully άρχισε να γλιστράει με αποτέλεσμα ο Ρένερ να βγει από το όχημα χωρίς να θέσει το χειρόφρενο», αναφέρει το συμπέρασμα της έκθεσης και συνεχίζει «Παρόλο που το Pistenbully είχε κάποια μηχανικά προβλήματα, πιστεύεται με βάση τη μηχανική μας επιθεώρηση ότι το χειρόφρενο το θα εμπόδιζε να κινηθεί προς τα εμπρός».

Η έκθεση σημειώνει επίσης ότι η ενδεικτική λυχνία πέδησης μέσα στην καμπίνα του οχήματος δεν λειτουργούσε και ότι «μηχανικά ζητήματα ενδέχεται να αποτέλεσαν παράγοντα αυτού του ατυχήματος».

Ο Ρένερ μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για περισσότερες από δύο εβδομάδες, υποβλήθηκε σε τουλάχιστον δύο χειρουργικές επεμβάσεις και έλαβε θεραπεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Τα στοιχεία από την καταγραφή του τηλεφωνήματος που έγινε στις Αρχές αναφέρουν ότι η δεξιά πλευρά του στέρνου του Αμερικανού ηθοποιού είχε καταρρεύσει και το πάνω μέρος του κορμού του είχε συνθλιβεί.

Κατά την ίδια πηγή στις σημειώσεις αναφέρεται ότι ο Ρένερ βογκούσε από τον πόνο και είχε σημαντική αιμορραγία από το κεφάλι και άλλα σημεία του σώματός του. Τα τραύματα στο στήθος και τον κορμό δυσκόλευαν την προσπάθεια του κινηματογραφικού Hawkeye να ανασάνει πριν την αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του όπου και συνέβη το ατύχημα στην προσπάθεια του να απομακρύνει όγκους χιονιού από τους δρόμους.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ