Κοσμος

Μωρά βρέθηκαν νεκρά μέσα σε καταψύκτη στο Βοκλούζ της Γαλλίας

Συνελήφθη 41χρονη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομία και περιπολικά στη Γαλλία
(φωτογραφία αρχείου) © EPA / CHRISTOPHE PETIT TESSON

Γαλλία: Το έγκλημα με θύματα μωρά, ο εντοπισμός τους σε καταψύκτη και η κράτηση 41χρονης γυναίκας

Παγωμένα σε καταψύκτη βρέθηκαν τα πτώματα δύο μωρών σε σπίτι στην πόλη Βοκλούζ στη Γαλλία. Η αποκάλυψη του εγκλήματος έγινε το πρωί της Παρασκευής (2/12), όταν οι αρχές έλαβαν κλήση από τρίτο άτομο. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού βρίσκεται από την πρώτη στιγμή υπό κράτηση. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα γαλλικά ΜΜΕ, πρόκειται για μία 41χρονη μητέρα που κατοικεί σε αυτή την πόλη στους πρόποδες του Mont Ventoux. Μέχρι αυτήν την ώρα, είναι αδύνατο να προσδιοριστεί η ηλικία ή το φύλο των μωρών, αλλά και το αν υπάρχουν δεσμοί αίματος με τη γυναίκα που κρατείται. 

«Είναι δύσκολο σε αυτό το στάδιο να δοθούν λεπτομέρειες», επέμεινε η Hélène Mourges, προσθέτοντας ότι «λήφθηκαν δείγματα» για να μάθουν περισσότερα για τα δύο παιδιά. «Η αυτοψία θα μας πει περισσότερα», πρόσθεσε η εισαγγελέας, διευκρινίζοντας ότι θα μπορούσε να γίνει μόνο εντός «ορισμένου χρόνου», «γιατί έχουν ληφθεί όλες οι προφυλάξεις για τη διατήρηση όλων των επιστημονικών στοιχείων».

Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών ανακοίνωσε ότι θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση αργότερα σήμερα Παρασκευή.

Με πληροφορίες από bfmtv.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ