Κοσμος

Νέα δίκη για τον ηθοποιό Ντάνι Μάστερσον που κατηγορήθηκε για τρεις βιασμούς

Οι ένορκοι δεν κατάφεραν να βγάλουν απόφαση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντάνι Μάστερσον: Ο διάσημος ηθοποιός και σαϊεντολόγος κατηγορείται ότι βίασε τρεις γυναίκες
Ο Ντάνι Μάστερσον © Lucy Nicholson - Pool/Getty Images/Ideal Image

Ντάνι Μάστερσον: Κακοδικία η δίκη για τον βιασμό τριών γυναικών 

Ένας δικαστής κήρυξε κακοδικία την Τετάρτη, αφού οι ένορκοι βρέθηκαν σε αδιέξοδο στη δίκη του ηθοποιού του «That 70s Show» Ντάνι Μάστερσον ο οποίος κατηγορείται για τρεις βιασμούς.

Ο δικαστής διάβασε πρώτα δυνατά ένα σημείωμα των ενόρκων στο οποίο έγραφαν: «Δεν είμαστε καν κοντά στο να καταλήξουμε σε ομόφωνη απόφαση για καμία από τις τρεις κατηγορίες και είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει». Στη συνέχεια ο δικαστής κάλεσε τους ενόρκους και ο άνδρας πρόεδρος της επιτροπής της επιβεβαίωσε ότι ήταν σε αδιέξοδο και ότι δεν υπήρχε καμία άλλη πληροφορία που θα μπορούσε να παράσχει το δικαστήριο που θα άλλαζε αυτή τη θέση.

Εις βάρος του σαϊεντολόγου σταρ είχαν απαγγελθεί κατηγορίες από τις αρμόδιες Αρχές του Λος Άντζελες για τον βιασμό τριών νεαρών γυναικών με χρήση βίας ή απειλών, που φέρονται να έλαβαν χώρα την περίοδο 2001-2003. Ειδικότερα, ο Μάστερσον κατηγορήθηκε ότι βίασε μια 23χρονη γυναίκα το 2001, μια 28χρονη στις αρχές του 2003 και ακόμη μία 23χρονη στα τέλη της ίδιας χρονιάς. 

Ο Μάστερσον, είναι παντρεμένος με την ηθοποιό και μοντέλο Μπιζού Φίλιπς από το 2011. Οι βιασμοί φέρονται να έλαβαν χώρα στο απόγειο της φήμης του, όταν πρωταγωνιστούσε στο πλευρό της Μίλα Κούνις και του Άστον Κούτσερ στη ρετρό σειρά «That ’70s Show», η οποία παιζόταν στο Fox TV από το 1998 μέχρι το 2006.

Ο ηθοποιός και DJ συνεργαζόταν ξανά με τον Κούτσερ στο western sitcom «The Ranch» του Netflix όταν αποκαλύφθηκε ότι το τμήμα του Λος Άντζελες διεξήγαγε έρευνα εις βάρος του τον Μάρτιο του 2017. Σύμφωνα με τον Guardian, η είδηση δεν είχε άμεσες επιπτώσεις στην καριέρα του Μάστερσον, όμως αργότερα την ίδια χρονιά, μετά τον «σεισμό» που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, οι σεναριογράφοι της σειράς τον «έβγαλαν εκτός».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ