Κοσμος

Αεροσκάφος στο Μέριλαντ έπεσε σε ηλεκτροφόρα καλώδια - Δύο τραυματίες (βίντεο)

Έμειναν εγκλωβισμένοι για ώρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αεροπλάνο συνετρίβη σε πυλώνα ηλεκτρικού ρεύματος
© Twitter

ΗΠΑ: Αεροσκάφος έπεσε σε πύργο υψηλής τάσης - Διασώθηκαν οι δύο επιβάτες – Εικόνες από το σημείο του ατυχήματος

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά, όταν παγιδεύτηκαν μέσα σε μικρό αεροπλάνο το οποίο συνετρίβη σε καλώδια υψηλής τάσης κοντά στην Ουάσινγκτον, προκαλώντας μαζικές διακοπές ρεύματος.

«Και οι δύο ασθενείς έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία περιοχής με σοβαρά τραύματα», δήλωσε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας της κομητείας Μοντγκόμερι Σκοτ Γκόλντσταϊν και πρόσθεσε «οι δύο άνθρωποι είχαν υποστεί υποθερμία και ορθοπεδικές κακώσεις».

Το μονοκινητήριο Mooney M20J είχε αναχωρήσει από το White Plains της Νέας Υόρκης. Η Εθνική Επιτροπή Ασφάλειας Μεταφορών και η αστυνομία του Μέριλαντ διεξάγουν έρευνα.

Two Rescued After Small Plane Crashes Into Power Lines In Maryland

Το ατύχημα προκάλεσε διακοπές ρεύματος σε 120.000 κατοικίες το απόγευμα της Κυριακής, ενώ τα σχολεία στην κομητεία Μοντγκόμερι παρέμειναν κλειστά τη Δευτέρα λόγω διακοπών ρεύματος.

Το αεροσκάφος συνετρίβη γύρω στις 5.30 το απόγευμα της Κυριακής (τοπική ώρα) υπό συνθήκες ομίχλης, παραμένοντας αιωρούμενο περίπου 30 μέτρα πάνω από το έδαφος.

«Ήταν πραγματικά τρομακτικό. Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή, δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως κάποιος θα επιζήσει από αυτό», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ