Κοσμος

Ο Λαβρόφ με t-shirt Ζαν Μισέλ Μπασκιά διαψεύδει ότι είναι άρρωστος (βίντεο)

Προηγουμένως κυκλοφόρησαν φήμες ότι εισήχθη σε νοσοκομείο στο Μπαλί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Σεργκέι Λαβρόφ
O Σεργκέι Λαβρόφ © screenshot

Λαβρόφ: Εμφανίστηκε με t-shirt σε βίντεο για να διαψεύσει τις φήμες για την υγεία του 

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ διέψευσε και αυτοπροσώπως ότι χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο στο Μπαλί, όπου βρίσκεται για τη σύνοδο κορυφής της G20.

 Όπως φαίνεται σε βίντεο που «ανέβηκε» στα social media, ο Ρώσος ΥΠΕΞ εμφανίστηκε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του με σορτς και T-shirt να διαβάζει κάποια έγγραφα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λαβρόφ φοράει (εις γνώση του;) t-shirt του αμερικανού underground εξπρεσιονιστή Ζαν Μισέλ Μπασκιά. 

«Είμαι στο ξενοδοχείο, διαβάζω υλικό για την αυριανή σύνοδο», αναφέρει ο Λαβρόφ, απορρίπτοντας πληροφορίες του Associated Press το οποίο – επικαλούμενο τις αρχές της Ινδονησίας – μετέδωσε νωρίτερα ότι ο Ρώσος πολιτικός είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Γράφουν για καμιά δεκαριά χρόνια ότι ο πρόεδρός μας είναι άρρωστος… Αυτό το είδος του παιχνιδιού δεν είναι καινούργιο στην πολιτική», είπε.

Κυβερνήτης του Μπαλί: Μπήκε στο νοσοκομείο για τσεκ απ

Νωρίτερα το πρακτορείο AP είχε μεταδώσει ότι είχε μπει εκτάκτως στο νοσοκομείο μόλις προσγειώθηκε στο νησί ενώ πριν λίγο επικαλούμενο τον κυβερνήτη του Μπαλί ανέφερε πως βγήκε από το νοσοκομείο και η υγεία του είναι καλή.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τσεκ απ και επέστρεψε αμέσως, διευκρίνισε ο κυβερνήτης Ι Ουαγιάν Κόστερ.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS μετέδωσε ότι ο Λαβρόφ βρίσκεται στο ξενοδοχείο του και ετοιμάζεται για την σύνοδο κορυφής της G20, ενώ το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών είχε διαψεύσει ως fake news πληροφορία του Associated Press ότι ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών διακομίσθηκε στο νοσοκομείο μετά την άφιξή του στο Μπαλί.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY