Κοσμος

Στυγερό έγκλημα στις ΗΠΑ: Σκότωσε οικογένεια, έκαψε σπίτι και αυτοκτόνησε

Θύματα η σύζυγος και τα τέσσερα παιδιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έγκλημα στο Ουισκόνσιν - Νεκρά 4 παιδιά και δύο ενήλικες
Έγκλημα στο Ουισκόνσιν - Νεκρά 4 παιδιά και δύο ενήλικες © Youtube

ΗΠΑ - Έγκλημα στο Ουισκόνσιν: Άγρια δολοφονία παιδιών και συζύγου από τον πατέρα της οικογένειας - 

Έξι πτώματα βρέθηκαν σε φλεγόμενο διαμέρισμα στο Ουισκόνσιν. Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι πρόκειται για στυγερό έγκλημα με θύματα τέσσερα παιδιά και δύο ενήλικες, ο ένας εκ των οποίων φέρεται αφού δολοφόνησε τα υπόλοιπα μέλη, να έδωσε τέλος στη ζωή του. 

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις των αρχών, τα έξι άτομα είχαν δεχθεί πυροβολισμό τουλάχιστον μία φορά. Ο ενήλικος άνδρας, ο Connor McKisick, έφερε αυτοτραυματισμό από πυροβόλο όπλο, ενώ το άλλο ενήλικο θύμα ήταν η Τζέσικα ΜακΚίσικ. Τα παιδιά αναγνωρίστηκαν από την αστυνομία μόνο ως ένα 14χρονο κορίτσι, ένα 12χρονο κορίτσι και δύο αγόρια 3 ετών, τα αγόρια ήταν δίδυμα,  παιδιά του Connor και της Jessica McKisick.

All 6 Hartland fire victims sustained gunshot wounds

Σύμφωνα με το abcnews, τα έξι πτώματα βρέθηκαν, όταν οι αρχές έλαβαν κλήση για πυρκαγιά στην πολυκατοικία τεσσάρων οικογενειών στο Χάρτλαντ, που βρίσκεται περίπου 26 μίλια δυτικά του Μιλγουόκι. Η αστυνομία ανέφερε σε δήλωση τη Δευτέρα ότι «υπάρχουν στοιχεία για εύφλεκτο υγρό στο διαμέρισμα».

Οι ακριβείς ώρες των πυροβολισμών δεν είναι ακόμη σαφείς, αλλά ο αρχηγός της Αστυνομίας είπε ότι οι πυροβολισμοί πιστεύεται ότι πλησιάζουν την αναφορά της πυρκαγιάς, η οποία ήταν στις 5:11 π.μ. τοπική ώρα. Στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν πολλά όπλα, ενώ οι άλλες τρεις οικογένειες που βρίσκονταν στην πολυκατοικία αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. 

Family murder suicide, 6 dead

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.