Κοσμος

Ο Κάνιε Γουέστ προσέλαβε τη δικηγόρο του Τζόνι Ντεπ

Για τα νομικά του προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kanye

Κάνιε Γουέστ: Η πρόσληψη της δικηγόρο του Τζόνι Ντεπ - Τα πολλά προβλήματά του με τον Νόμο στις ΗΠΑ - Οι υποθέσεις που θα «αναλάβει»

Την Καμίλ Βάσκεζ, δικηγόρο του Τζόνι Ντεπ στη διαμάχη του με την Άμπερ Χερντ προσέλαβε και ο Κάνιε Γουέστ για τα δεκάδες προβλήματά του με το νόμο.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Vanity Fair, ο γνωστός ράπερ την προσέλαβε με αφορμή τα νομικά «μπλεξίματά» του που προέκυψαν τελευταία με τα αντισημιτικά του σχόλια.

Ωστόσο, η Βάσκεζ θα αναλάβει να αντιμετωπίσει την οικογένεια του άτυχου Τζορτζ Φλόιντ που έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του ράπερ, τις εταιρείες που «έλυσαν» τη συνεργασία τους μαζί του και το διαζύγιο με την Καρντάσιαν.

Να θυμίσουμε πως ο Γουέστ ισχυρίστηκε ψευδώς πως ο Τζορτζ Φλόιντ έφυγε από τη ζωή, λόγω ναρκωτικών και όχι λόγω της αστυνομικής βίας που του ασκήθηκε. Αποτέλεσμα, να μηνυθεί από την οικογένειά του καθώς και αρκετά brands να τον εγκαταλείψουν με τις χορηγίες τους.

Τέλος, θυμίζουμε πως εκρεμμεί και το διαζύγιο με την Κιμ Καρντάσιαν και αν δεν βρεθεί και αυτή τη φορά λύση σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών, τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα προχωρήσουν σε δίκη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ