Κοσμος

Κουάντεν Μπέιλς: Ο 11χρονος με νανισμό, που δεχόταν άγριο bullying, ξεκινά καριέρα στο Χόλιγουντ

Το σπαρακτικό κλάμα του για τον εκφοβισμό και η συμμετοχή σε ταινίες

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Quaden Bayles
Quaden Bayles © EPA / DAVE HUNT

Κουάντεν Μπέιλς: Το παιδί με νανισμό που σόκαρε με το κλάμα του για το bullying που υπέστη παίζει σε ταινίες.

Δύσκολα μπορεί να ξεχάσει κάποιος το σπαρακτικό κλάμα του μικρού Κουάντεν Μπέιλς, ενός παιδιού με νανισμό που δεχόταν bullying από τους συμμαθητές τους στο σχολείο. Πριν από δύο χρόνια, όταν ο Κουάντεν ήταν μόλις 9 ετών, η μητέρα του τον είχε καταγράψει να λέει ότι θέλει να πεθάνει. Σήμερα, ο 11χρονος Κουάντεν Μπέιλς ξεκινά καριέρα στο Χόλιγουντ. 

Σύμφωνα με το CNN, o βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Τζορτζ Μίλερ, έδωσε στον 11χρονο έναν μικρό ρόλο στην ταινία «Furiosa», ένα πρίκουελ του«Mad Max: Fury Road». Ο Μίλερ αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Good Weekend του Sydney Morning Herald  που δημοσιεύθηκε το Σάββατο, ότι συγκινήθηκε όταν είδε το βίντεο που μοιράστηκε η μητέρα του μικρού τον Φεβρουάριο του 2020.

Το αγόρι από το Κουίνσλαντ, που γεννήθηκε με έναν τύπο νανισμού γνωστό ως αχονδροπλασία, έχει ήδη προγραμματιστεί να εμφανιστεί δίπλα στον Ίντρις Έλμπα και την Τίλντα Σουίντον στην επόμενη ταινία του Μίλερ, «Three Thousand Years of Longing». Όπως δήλωσε ο Μίλερ, ήταν τόσο καλός που κέρδισε τον επόμενο ρόλο του στο Furiosa.

Mother of Australian boy raises awareness of bullying in viral video

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ