- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δεν έγινε στη χώρα μας το «ελληνικό γλέντι» της συζύγου του εκπροσώπου του Πούτιν - Διαψεύστηκε από το ΥΠΡΟΠΟ η πληροφορία
Φερόταν να σπάει πιάτα υπό τους ήχους του «Ζορμπά» ενώ μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία
Στην Ελλάδα για διακοπές εμφανιζόταν να βρίσκεται η Τατιάνα Νάβκα, σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπροσώπου του Κρεμλίνου - Διαψεύστηκε αργότερα η πληροφορία - Έντονες αντιδράσεις στη Ρωσία για τις εικόνες που δημοσιεύτηκαν στα social media εν μέσω του πολέμου.
Η Τατιάνα Νάβκα, πρώην Ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ και σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, ενός από τους στενότερους συνεργάτες του Βλαντίμιρ Πούτιν, φέρεται να επέλεξε την Ελλάδα για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών διακοπών της. Η πληροφορία, που αποδείχτηκε ψευδής έπειτα από διευκρινιστική ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, προκάλεσε αναβρασμό για αρκετές ώρες.
Τα στιγμιότυπα που έκαναν τον γύρο των κοινωνικών δικτύων προκάλεσαν έντονα σχόλια, καθώς το 47χρονο πρώην μοντέλο του ρωσικού «Maxim» με καταγωγή από την Ουκρανία εμφανιζόταν να σπάει πιάτα σε ελληνικό γλέντι υπό τους ήχους του Ζορμπά –όλα αυτά, ενώ μαίνεται για έκτο μήνα η αιματηρή ρωσο-ουκρανική σύρραξη.
The wife of Dmitri Peskov, Putin’s spokesperson and warmonger, is in Greece right now, enjoying her European summer vacation.
— Visegrád 24 (@visegrad24) August 20, 2022
This isn’t right.
Via @KremlinTrolls pic.twitter.com/gG4Ff4eBga
«Φαντάσου τα συναισθήματα της μητέρας ενός νεκρού στρατιώτη όταν θα δει το βίντεο», αναφέρει ένα από τα σχόλια που αναδημοσιεύει η «Mirror», ενώ κάποιος άλλος υπογραμμίζει: «Είναι απολύτως ανάρμοστο να γλεντοκοπά η σύζυγος του εκπροσώπου του Προέδρου την περίοδο αυτή».
Πολλές αντιδράσεις επιπλέον επικεντρώθηκαν στο γεγονός ότι η Νάβκα επέλεξε για τις διακοπές της την Ελλάδα, μια δυτική χώρα - μέλος του ΝΑΤΟ, η οποία υποστηρίζει ανοιχτά την Ουκρανία και μάλιστα βρίσκεται πλέον στη λίστα με τις «μη φιλικές» χώρες του Βλαντίμιρ Πούτιν.
Δεν είναι σαφές εάν ο Ντμίτρι Πεσκόφ - ένας από τους ισχυρότερους άνδρες της Ρωσίας - είναι μαζί της στις διακοπές. Επίσης, δεν είναι σαφής ο ακριβής προορισμός της Τατιάνας Νάβκα, η οποία νωρίτερα βρέθηκε στην Τουρκία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την κατακραυγή, οι επίμαχες αναρτήσεις έχουν διαγραφεί από τον λογαριασμό της Νάβκα στο Instagram.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρά την άνοδο, οι αριθμοί παραμένουν σχετικά χαμηλοί
Λόγω της κατακερματισμένης ηγεσίας της Τεχεράνης
Ωστόσο, οι ειδικοί εμφανίζονται σαφώς πιο επιφυλακτικοί
Φονική πυρκαγιά σε αποθήκη πυροτεχνημάτων – Σοβαρά τραυματίες και φόβοι για αύξηση θυμάτων
Μήνυμα μέσω Telegram με απειλές για ΗΠΑ και Ισραήλ εν μέσω κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
Η βρετανική κυβέρνηση χαιρέτισε σήμερα την «ιστορική» έγκριση του νόμου από το κοινοβούλιο
Συναγερμός στις αρχές, με έναν ύποπτο να συνελήφθη, χωρίς επιβεβαίωση εντοπισμού εκρηκτικού μηχανισμού
Η εταιρεία προμηθεύει μεγάλες μάρκες όπως Durex και Trojan
...και δεν είναι πολύ καλό
Ένταση στις σχέσεις Βραζιλίας–ΗΠΑ μετά την απέλαση αστυνομικού και υπόθεση Ραμαζέμ
Ενώ εκτίει ποινή κάθειρξης 16 ετών
Ο Ορχάν Αβτζί δικαίως τραβάει τα βλέμματα
Ποινές από τον ισραηλινό στρατό για βανδαλισμό αγάλματος στον νότιο Λίβανο μετά από αντιδράσεις
Ενίσχυση στρατηγικής σχέσης Κύπρου - Γαλλίας με αιχμή ενέργεια, άμυνα και ασφάλεια
Εν ισχύ το ένταλμα σύλληψης για τον πρωθυπουργό του Ισραήλ
Ο δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι παραπλάνησε τον κόσμο και ανέλαβε την ευθύνη
Πιστοί συρρέουν για να προσκυνήσουν στον τάφο του
Αναδημοσιεύοντας σχόλια που υποστήριζαν ότι ο πατέρας της «δεν θα επέτρεπε ποτέ» τη χρήση της μουσικής του
Άγνωστο για την ώρα αν θα κλείσουν επιπλέον εργοστάσια
Η επανασύνδεση Γκαμπριέλ Ατάλ και Στεφάν Σεζουρνέ εγείρει ζητήματα δεοντολογίας ενόψει των προεδρικών εκλογών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.