- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι Kalush Orchestra ζητούν να γίνει η Eurovision στην Ουκρανία
Η πρώτη τους συναυλία στο Γκλάστονμπερι
Οι Ουκρανοί νικητές της Eurovision Kalush Orchestra στην πρώτη τους συναυλία στο Γκλάστονμπερι μίλησαν για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού στη χώρα τους.
Το oυκρανικό ποπ συγκρότημα Kalush Orchestra που κέρδισε στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, θα δώσει την πρώτη του συναυλία στο Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα στο φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι (Glastonbury) σύμφωνα με τον Guardian.
«Aυτό είναι το τέλειο μέρος για την πρώτη μας εμφάνιση και ελπίζουμε ότι θα είναι η αρχή πολλών στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Όλεγκ Πσιούκ.
«Είμαστε ευγνώμονες για όλη την υποστήριξη που λαμβάνουμε από τον λαό της Βρετανίας, τόσο για εμάς όσο και για τη χώρα μας, και ετοιμάζουμε μια ιδιαίτερη έκπληξη για τους θαυμαστές μας στο Γκλάστονμπερι. Τι είναι αυτό; Θα το δείτε σύντομα».
Το συγκρότημα θα εμφανιστεί στη σκηνή το βράδυ της Παρασκευής και ο Chris «Tofu» Macmeikan, επικεφαλής της σκηνής που θα υποδεχθεί τους Kalush Orchestra τόνισε ότι: «είναι τιμή μας που έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στην Ουκρανία. Στη σκηνή της “Truth” πάντα υπερασπιζόμασταν τη μουσική των Ρομά και της Ανατολικής Ευρώπης, με την μουσική του 21ου αιώνα, οπότε είναι ο τέλειος συνδυασμός».
Ωστόσο το oυκρανικό συγκρότημα εξέφρασε την απογοήτευσή του για την πρόταση των διοργανωτών της Eurovision να διεξαχθεί ο διαγωνισμός του 2023 στο Ηνωμένο Βασίλειο, για λόγους ασφαλείας.
«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι με την απόφαση της EBU αν και υπάρχουν ελπίδες ότι αυτό μπορεί να αλλάξει», δήλωσε ο τραγουδιστής. «Θέλουμε να διεξαχθεί ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision στην Ουκρανία και οι ένοπλες δυνάμεις μας θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να είναι ασφαλής για όλους. Απλά δώστε μας λίγο χρόνο και θα σας αποδείξουμε ότι όλα θα είναι όπως πρέπει να είναι», κατέληξε ο Όλεγκ Πσιούκ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δράστης παρουσίαζε «σημάδια ψυχικής αστάθειας»
«Σε έναν γαλαξία που απαιτεί δύναμη - η Αμερική είναι έτοιμη», αναφέρει η ανάρτηση
O δύτης ανέσυρε μαζί του και το γιγαντιαίο ερπετό
Εν μέσω απομακρύνσεων αξιωματούχων, ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ φέρεται να περιορίζει τον κύκλο συνεργατών του
Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στην πόλη
Ενώ η Spirit Airlines ήταν το πρώτο θύμα αυτής της δύσκολης περιόδου
Kατέγραψε αναίσθητο άνδρα μέσα στο σπίτι του χωρίς ρούχα
Η φυλακισμένη Ιρανή Νομπελίστρια Ειρήνης φέρεται να υπέστη έμφραγμα στα τέλη Μαρτίου
Eπιχείρησε μάλιστα να δώσει στη γυναίκα ένα σημείωμα που έγραφε: «είσαι όμορφη όταν κοιμάσαι»
Όταν τα εργασιακά δικαιώματα δοκιμάζονται, η ανοχή είναι συνενοχή
Από ένα καλαμάκι DNA στα δικαστήρια
Η Βιέννη «ξηλώνει» το δίκτυο παρακολουθήσεων στις στέγες των ρωσικών κτιρίων
Αντιδράσεις για τις ψηφιακές απεικονίσεις με φόντο τα έργα ανακαίνισης στο Μνημείο Λίνκολν
Σε εξέλιξη η επιχείρηση «Project Freedom» των ΗΠΑ
Η οικονομική κρίση και ο πόλεμος με το Ιράν βουλιάζουν τα ποσοστά του Αμερικανού προέδρου
Το περιστατικό κατέγραψαν με κινητά τηλέφωνα παρευρισκόμενοι στο γήπεδο
Περίπου 20.000 ναυτικοί έχουν εγκλωβιστεί στα Στενά του Ορμούζ από την έναρξη του πολέμου με το Ιράν
Η ολλανδική πρωτεύουσα αποσύρει τις διαφημίσεις από δημόσιους χώρους στο πλαίσιο των κλιματικών της στόχων
Η «Επική Οργή» και οι αυταπάτες μιας υπερδύναμης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.