Κοσμος

Τα πόδια του Πούτιν λυγίζουν σε τελετή - Πασχίζει να κρατηθεί όρθιος (βίντεο)

Εντείνεται η φημολογία για την κατάσταση της υγείας του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα πόδια του Πούτιν λυγίζουν, με τον Ρώσο πρόεδρο να προσπαθεί να κρατηθεί όρθιος
Τα πόδια του Πούτιν λυγίζουν, με τον Ρώσο πρόεδρο να προσπαθεί να κρατηθεί όρθιος © YouTube/Daily Mail

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν μπορεί να κρατηθεί όρθιος. Το βίντεο που λυγίζουν τα πόδια του σε επίσημη τελετή στο Κρεμλίνο. Τα δημοσιεύματα για το πρόβλημα υγείας.

Βίντεο με τον Βλαντίμιρ Πούτιν να δυσκολεύεται να παραμείνει όρθιος, έρχεται να πυροδοτήσει νέες φήμες για την κατάσταση της υγείας του. Σε ομιλία του στο Κρεμλίνο για την «Ημέρα της Ρωσίας», ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν στέκεται όρθιος, αλλά τα πόδια του λυγίζουν, με τον ίδιο να προσπαθεί να μην πέσει.

Εδώ και αρκετούς μήνες δεν σταματούν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για σοβαρό πρόβλημα υγείας του Ρώσου προέδρου και για επιδείνωση. Δεν λείπουν, μάλιστα, και αναφορές που συνδέουν τον πόλεμο στην Ουκρανία με το γεγονός ότι απομένουν λίγοι μήνες ζωής στον Πούτιν.

Η στιγμή που τα πόδια του Πούτιν λυγίζουν - Το βίντεο

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, τα πόδια του Πούτιν λυγίζουν όχι μία αλλά αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για την «Ημέρα της Ρωσίας». «Τα πόδια του Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται να μην μπορούν να σταθούν ακίνητα και να σηκώσουν το σωματικό του βάρος, αφού λυγίζουν την ώρα που ο Ρώσος ηγέτης εκφωνεί την ομιλία του» επισημαίνουν δημοσιεύματα στη Βρετανία.

Επιπλέον, έμφαση δίνεται και στον τρόπο που περπατά πλέον ο Πούτιν, ο οποίος -σε σύγκριση με παλαιότερα βίντεο- είναι πολύ διαφορετικός. Τα σίγουρα και σταθερά βήματα με ρυθμό του παρελθόντος, που αποπνέουν δυναμισμό, έχουν δώσει τη θέση τους σε έναν ασταθή βηματισμό, με έντονη κίνηση που δίνει την εντύπωση ότι ο Ρώσος πρόεδρος κουτσαίνει ή έχει δυσκολία στο βάδισμα (από 1.05 και μετά...).

Vladimir Putin congratulates citizens on Russia Day

Ο Πούτιν έχει καρκίνο - Το δημοσίευμα του Newsweek

​Σε πρόσφατο δημοσίευμα το αμερικανικό περιοδικό Newsweek, επικαλούμενο απόρρητη αμερικανική έκθεση, είχε γράψει ότι ο Πούτιν έχει καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο και πως τον Απρίλιο υπεβλήθη σε θεραπεία.

Αξιωματούχοι που μίλησαν στο Newsweek, γνωστοποίησαν ότι τον περασμένο Μάρτιο, με τον πόλεμο στην Ουκρανία σε πλήρη εξέλιξη, είχει γίνει απόπειρα δολοφονίας κατά του Πούτιν.

Οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, οι οποίοι εκπροσωπούν τρεις ξεχωριστές υπηρεσίες πληροφοριών, είχαν εκφράσει τις ανησυχίες τους ότι ο άρρωστος Πούτιν γίνεται ολοένα και πιο παρανοϊκός για την παραμονή του στην εξουσία -εξέλιξη που δίνει απρόβλεπτη τροπή στον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο.

Ο τρόπος που περπατά πλέον ο Πούτιν έχει αλλάξει, πυροδοτώντας νέες φήμες για την υγεία του
Ο τρόπος που περπατά πλέον ο Πούτιν έχει αλλάξει, πυροδοτώντας νέες φήμες για την υγεία του © DailyMail/YouTube

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο ο Όλιβερ Στόουν είχε πει για τον Βλαντιμίρ Πούτιν πως είχε καρκίνο, αλλά τον ξεπέρασε. Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης είχε επί δύο χρόνια συναντήσεις με τον Ρώσο πρόεδρο. Ωστόσο, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια επιθετική μορφή καρκίνου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ