Κοσμος

Ο Όλιβερ Στόουν υποστηρίζει ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε καρκίνο, αλλά τον ξεπέρασε

Φουντώνουν οι φήμες για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, με σηκωμένο το δάχτυλο του δεξιού του χεριού κατά τη διάρκεια ομιλίας
Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν © EPA / Sputnik Pool

Όλιβερ Στόουν: Υποστηρίζει ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε καρκίνο - Οι φήμες για την υγεία του Ρώσου προέδρου και το ιατρικό προσωπικό που τον ακολουθεί παντού.

Ο Όλιβερ Στόουν υποστηρίζει ότι η Βλαντιμίρ Πούτιν είχε διαγνωστεί με καρκίνο, ωστόσο κατάφερε να τον ξεπεράσει. Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης είχε επί δύο χρόνια συναντήσεις με τον Ρώσο πρόεδρο.

Ο Όλιβερ Στόουν μίλησε σε podcast του Lex Fridman και αποκάλυψε τη μάχη που έδωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν με τον καρκίνο. «Να το θυμάστε αυτό, ο κ. Πούτιν είχε αυτόν τον καρκίνο και νομίζω ότι τον έχει ξεπεράσει», είπε χωρίς να διευκρινίσει τον τύπο του καρκίνου που είχε ο Ρώσος πρόεδρος.

Οι ισχυρισμοί του Όλιβερ Στόουν προστίθενται στις εικασίες που θέλουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν να αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του, τη στιγμή που συνεχίζεται ο πόλεμος στην Ουκρανία. Μέχρι σήμερα, το Κρεμλίνο δεν έχει σχολιάσει δημοσίως την υγεία του Πούτιν από την έναρξη του πολέμου. Ωστόσο, ο Κρίστοφερ Στιλ, πρώην αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε πρόσφατα ότι ο Πούτιν εγκατέλειψε συναντήσεις για να λάβει ιατρικές θεραπείες.

Putin HAS ‘had cancer' but 'has licked it' says Hollywood director Oliver Stone

«Οι συνεδριάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας που παρουσιάζονται να διαρκούν υποτίθεται μια ολόκληρη ώρα, στην πραγματικότητα χωρίζονται σε διάφορα τμήματα», δήλωσε ο Στιλ, ο οποίος υπηρέτησε στην MI6, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ραδιόφωνο LBC. «Ο Πούτιν βγαίνει έξω και λαμβάνει κάποιου είδους ιατρική περίθαλψη μεταξύ αυτών των τμημάτων».

Ο Στιλ πρόσθεσε ότι ο Πούτιν «συνοδεύεται συνεχώς στο χώρο από μια ομάδα γιατρών». Ο Στιλ δεν εξήγησε τη βάση των εικασιών του, αλλά υποστήριξε ότι «σίγουρα έχει πολύ σοβαρό αντίκτυπο στη διακυβέρνηση της Ρωσίας αυτή τη στιγμή. Υπάρχει αυξανόμενη αταξία στο Κρεμλίνο και χάος, στην πραγματικότητα, ότι δεν υπάρχει σαφής πολιτική ηγεσία που να προέρχεται από τον Πούτιν, ο οποίος είναι όλο και πιο άρρωστος», πρόσθεσε.

Στις 16 Μαΐου, ο Στιλ έκανε παρόμοιες παρατηρήσεις σχετικά με την υγεία του Πούτιν, καθώς δήλωσε στο Sky News ότι «σίγουρα, από όσα ακούμε από πηγές στη Ρωσία και αλλού, είναι ότι ο Πούτιν είναι, στην πραγματικότητα, αρκετά σοβαρά άρρωστος. Δεν είναι σαφές ποια ακριβώς είναι αυτή η ασθένεια - αν είναι ανίατη ή ανίατη ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά σίγουρα, νομίζω ότι είναι μέρος της εξίσωσης», πρόσθεσε ο Στιλ.

Με πληροφορίες από Newsweek και Mirror

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ