Η Κρήτη ο υπ’ αριθμόν ένα προορισμός για τους Γερμανούς
Γερμανοί εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων βρέθηκαν στο νησί
Η Κρήτη συγκαταλέγεται στους πλέον δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στην Γερμανία σύμφωνα με την υπηρεσία Ε.Ο.Τ. εξωτερικού Γερμανίας.
Την ιδιαίτερα καλή πορεία κρατήσεων για την Κρήτη επιβεβαίωσαν οι επαγγελματίες του τουρισμού που επισκέφθηκαν το νησί 21-25 Μαΐου στο πλαίσιο ταξιδιού εξοικείωσης που διοργάνωσε η υπηρεσία Ε.Ο.Τ. εξωτερικού Γερμανίας σε συνεργασία με την Holidayland (μέλος του ομίλου RTK), την αεροπορική εταιρεία Condor, την Περιφέρεια Κρήτης και την Aldemar.
Μάλιστα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, τη γνήσια κρητική φιλοξενία και τις ομορφιές της νησιού είχαν την ευκαιρία να γευτούν από κοντά 14 Γερμανοί εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων με σκοπό την γνωριμία τους με τον προορισμό και στόχο την προώθησή του στην γερμανική αγορά. Αναχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και ενθουσιασμένοι από την κρητική φιλοξενία, επιβεβαιώνοντας ότι η Κρήτη είναι ο ιδιαίτερα αγαπητός προορισμός των Γερμανών.
Σε ειδική γαστρονομική εκδήλωση από την Aldemar, κατά την οποία οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αλλά και να συμμετέχουν στη διαδικασία παρασκευής κρητικών συνταγών με αυθεντικά τοπικά προϊόντα. Το ταξίδι εξοικείωσης ολοκληρώθηκε με δύο ημερήσιες περιηγήσεις σε σημεία ενδιαφέροντος των Νομών Ηρακλείου και Λασιθίου, προκειμένου οι επισκέπτες να γνωρίσουν το εξαιρετικά ποικιλόμορφο προϊόν που διαθέτει το νησί. Οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στον σημαντικό αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού και στην πόλη του Ηρακλείου και επισκέφθηκαν τον παραδοσιακό οικισμό Αρχάνες.
Τέλος, ακολούθησε ξενάγηση στο ιστορικό νησάκι της Σπιναλόγκα, στο γραφικό χωριό Πλάκα καθώς και συμμετοχή σε Workshop δημιουργίας βιολογικών αρωμάτων και καλλυντικών στο Άγιο Νικόλαο. Οι επαγγελματίες του τουρισμού βίωσαν την ποικιλομορφία του φυσικού περιβάλλοντος του νησιού, επισκέφθηκαν σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία, περιηγήθηκαν στις γραφικές πόλεις και χωριά, και γεύτηκαν εδέσματα της κρητικής κουζίνας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκλειστική δημοσκόπηση σε 23 χώρες της ΕΕ δείχνει κρίση εμπιστοσύνης, φόβους για τη δημοκρατία και τον Τραμπ
Κυκλώνας Χάρι, υπερφορτωμένα σκάφη και μαρτυρίες επιζώντων σκιαγραφούν τραγωδία στην κεντρική Μεσόγειο
Το περιστατικό σημειώθηκε σε έλεγχο για ναρκωτικά – ο 28χρονος φέρεται να σημάδεψε αστυνομικούς τους
Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο ενισχύει δραματικά την παρουσία των ΗΠΑ, ενώ συνεχίζεται η καταστολή διαδηλώσεων στο Ιράν
Ακόμα μια φορά στο επίκεντρο της δημοσιότητας ο Κύπριος ευρωβουλευτής
Νομοσχέδιο για φυλάκιση ανηλίκων σε φόνους, βιασμούς και επιθέσεις με όπλα – Αντιδράσεις από αρχές
Kρίνοντας ότι πρόκειται για μαρτυρία εξ ακοής
Δίνει μάχη για τη ζωή του μετά από κατάρρευση στο σπίτι
Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ κατηγορεί την ΕΕ ότι θυσιάζει την ανεξαρτησία της με τις κυρώσεις
Διακοπή στο Leonardo προκάλεσε αλλαγές ωραρίων και ακυρώσεις – σύσκεψη υπουργείου, εξήγηση της Rostec
Άνοδος στη δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου λόγω των γεωπολιτικών εντάσεων
Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας ανοίγει ξανά τη συζήτηση για λιγότερα κρατίδια και ανάβει πολιτικές φωτιές
Ο Τόμας Χόμαν αναλαμβάνει δράση μετά τη δολοφονία του Άλεξ Πρέτι
Ράλι εν μέσω πολιτικής αβεβαιότητας στις ΗΠΑ και φόβων για το δολάριο
Εκπλήρωση όρου του σχεδίου Τραμπ – επιστροφή για ταφή και άνοιγμα του περάσματος Ράφα
Σε ισχύ τα νέα μέτρα μέχρι την έναρξη του σχολικού έτους τον Σεπτέμβριο
Αντιδράσεις από οργανώσεις για την υπεράσπιση της εθνικής κληρονομιάς
Αποκλεισμοί φορτηγών σε Σερβία, Βοσνία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία για το νέο σύστημα εισόδου της ΕΕ
Πολιτικοί από τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταδίκασαν το περιστατικό
Απέφυγε να καλύψει τον ομοσπονδιακό πράκτορα - Πληθαίνουν οι πιέσεις από Ρεπουμπλικανούς και Δημοκρατικούς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.