- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Μπέρνι Έκκλεστοουν: Ο 91χρόνος πρώην ισχυρός άνδρας της F1 συνελήφθη για οπλοκατοχή
Aφέθη ελεύθερος με εγγύηση
Ο 91 ετών Μπέρνι Έκκλεστοουν και πρώην νούμερο ένα στη Formula 1, συνελήφθη σε αεροδρόμιο της Βραζιλίας καθώς έφερε πάνω του ένα όπλο.
To πρώην αφεντικό της Formula 1, ο 91χρονος Μπέρνι Έκλεστοουν, συνελήφθη στη Βραζιλία την Τετάρτη για παράνομη οπλοφορία ενώ επιβιβαζόταν σε ιδιωτικό αεροπλάνο για την Ελβετία, ανακοίνωσε την Πέμπτη η τοπική αστυνομία.
Η αστυνομία της Βραζιλίας βρήκε ένα όπλο LW Seecamp 32 χωρίς έγγραφα στις αποσκευές του Έκλεστοουν κατά τη διάρκεια του ελέγχου μέσω των ακτινών Χ, όπως ανέφεραν οι αρχές σε δήλωσή τους. Πρόσθεσαν ότι στη συνέχεια συνελήφθη και οδηγήθηκε σε εγκαταστάσεις στο αεροδρόμιο Βιράκοπος.
Ο Έκλεστοουν αναγνώρισε πως το συγκεκριμένο όπλο είναι το δικό του, αλλά υποστήριξε πως δεν γνώριζε ότι ήταν στις αποσκευές του εκείνη τη στιγμή. Τελικά, ο Βρετανός κατέβαλε την απαραίτητη εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος να ταξιδέψει στην Ελβετία.
Ποιος είναι ο Μπέρνι Εκλεστοουν
Ο Έκλεστοουν που έχει το παρατσούκλι «F1 Supremo», είναι πρώην διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου της Formula 1, που διαχειρίζεται τη Formula 1 και τα δικαιώματα της, ενώ κατέχει και μέρος της Delta Topco.
Γεννήθηκε στο Σαιντ Πίτερ Σάουθ Έλμχαμ, μια μικρή κωμόπολη 3 μίλια νότια του Μπάνγκει Σάφολκ. Είναι γιος ενός ψαρά και έβγαλε το Δημοτικό στο Γουίσετ. Το 1938, η οικογένεια μετακόμισε και εγκαταστάθηκε στο Μπέξλεϊχιθ στα νοτιοδυτικά του Λονδίνου. Όταν έγινε 16 ετών, ο Μπέρνι σταμάτησε το σχολείο και ξεκίνησε να ασχολείται με το χόμπι του, το οποίο ήταν οι μοτοσικλέτες.
Η περιουσία του Εκλεστοουν εκτιμάται ότι είναι 2,5 δισ. λίρες, ποσό που κατάφερε να συγκεντρώσει κατά τη διάρκεια των χρόνων του στη Formula 1. Ο εκκεντρικός μεγιστάνας πήρε μέρος σε δύο αγώνες Grand Prix ως οδηγός το 1958, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί σε κανέναν.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε υπόθεση που συνδέεται με εκείνη της Cambridge Analytica, της συμβουλευτικής εταιρείας που ενεπλάκη στην προεδρική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ το 2016
Η ψηφοφορία για τον τερματισμό του εμπάργκο στο νησιωτικό κράτος θα πραγματοποιηθεί την άλλη εβδομάδα
Επιστρέφει στα καθήκοντά του
Η κοινή δήλωση των 27 κρατών-μελών
Ο άνδρας υπέστη θανάσιμο τραυματισμό στο κεφάλι
Δημοσκόπηση των New York Times και Siena College καταγράφει τη χαμηλότερη επίδοση του Αμερικανού προέδρου
Παιδεία, κόστος ζωής και αντίθεση στη στρατιωτική θητεία στην ατζέντα των κινητοποιήσεων - Φόβοι για επεισόδια
Η σύνδεση με την πρώην ομάδα «Ταυτότητα και Δημοκρατία»
Η συγκεκριμένη αστυνομική φύλαξη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και ερωτήματα για προνομιακή μεταχείριση
Tι ανέφερε ο γεννημένος στην περιοχή κατά κόσμο Φεντερίκο Λουτσία
Η επίσημη ανακοίνωση του Αιγυπτιακού Υπουργείου Εξωτερικών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεσμεύεται ότι δεν θα επαναληφθούν οι σκηνές βίας
Μία γυναίκα που ταξίδεψε από το Κονγκό διαγνώστηκε με τον ιό, εντείνοντας τους φόβους
Η περιγραφή για όσα ακολούθησαν και η θέση της υπεράσπισης
Μετά τα χθεσινά βίαια επεισόδια στην καρδιά των Τιράνων, η αστυνομική παρουσία είναι έντονη στην αλβανική πρωτεύουσα
Ο Στιβ Γουίτκοφ συναντήθηκε με τον Ρώσο πρόεδρο στην Αγία Πετρούπολη με νέες προτάσεις για τον τερματισμό του πολέμου
Με όλες τις σημαντικές ιδιαιτερότητες κάθε χώρας, καλλιεργείται η αίσθηση ότι όλοι λίγο πολύ στο ίδιο καζάνι βράζουμε
Η συμφωνία βρίσκεται στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης για τις θαλάσσιες οριοθετήσεις
367 ημέρες έχει διαρκέσει η θερμική καταιγίδα Vera, που συνεχίζει να επηρεάζει τη Γη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.