- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στίβεν Κινγκ για το μακελειό στο Τέξας: Η απάντηση για το κίνητρο του δράστη είναι απλή
Η ανάρτηση που έκανε στο Twitter
Ο Στίβεν Κινγκ σχολίασε το μακελειό στο Τέξας που άφησε πίσω 21 άτομα νεκρά - Η ανάρτηση που έκανε στο Twitter.
Για το μακελειό στο Τέξας με δράστη έναν 18χρονο που άφησε πίσω του 21 άτομα νεκρά, εκ των οποίων 19 παιδιά από 8 ως 10 ετών, μίλησε ο Στίβεν Κινγκ.
Ο γνωστός συγγραφέας σχολίασε το τραγικό αυτό mass shooting σημειώνοντας πως το πρόβλημα έγκειται στην εύκολη πρόσβαση που είχε ο δράστης στα όπλα, εντείνοντας την ανάγκη λήψης αποφάσεων για την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ.
«Τα δελτία ειδήσεων αναρωτιούνται τι κινητοποίησε τον Σαλβαδόρ Ράμος να σκοτώσει αυτά τα παιδιά. Η απάντηση είναι απλή: Το έκανε γιατί μπορούσε. Τα όπλα ήταν διαθέσιμα. Οι ΗΠΑ πρέπει να απαγορεύσουν τα όπλα επίθεσης σε κάθε περίπτωση».
The cable news washing machine is asking what motivated Salvador Ramos to kill all those children. The answer is simple: He did it because he could. The guns were available. America needs to ban assault weapons in almost all cases.
— Stephen King (@StephenKing) May 25, 2022
Μακελειό στο Τέξας: Ο δράστης είχε ανακοινώσει μέσω Facebook ότι θα έκανε την επίθεση
Ο νεαρός άνδρας που σκότωσε την Τρίτη 19 παιδιά και δύο δασκάλους μέσα σε δημοτικό σχολείο του Τέξας είχε ανακοινώσει στο Facebook 15 λεπτά πριν από τους πυροβολισμούς ότι επρόκειτο να κάνει αυτή την επίθεση, δήλωσε ο κυβερνήτης της Πολιτείας Γκρεγκ 'Αμποτ.
Ο 18χρονος Σαλβαδόρ Ράμος δημοσίευσε διαδοχικά ένα μήνυμα που προειδοποιούσε ότι θα πυροβολούσε τη γιαγιά του, στη συνέχεια ένα άλλο μήνυμα στο οποίο διευκρίνιζε ότι το έκανε.
«Το τρίτο μήνυμα, χωρίς αμφιβολία λιγότερο από 15 λεπτά πριν φθάσει στο σχολείο, έγραφε: Θα πάω ν' ανοίξω πυρ σε ένα δημοτικό σχολείο του Τέξας», διευκρίνισε ο Αμποτ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
Ο μαθητής λυκείου χρησιμοποίησε τουφέκι εφόδου, ένα εξαιρετικά θανατηφόρο όπλο, πρόσθεσε ο κυβερνήτης. Δεν υπήρχαν άλλες προειδοποιήσεις στις αναρτήσεις του στο Facebook, διευκρινισε ο κυβερνήτης. Ο βοηθός σερίφη έχασε την κόρη του στο μακελειό που έγινε στο σχολείο.
Αξιωματικός της συνοριακής περιπολίας πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη του μακελειού μέσα σε μια τάξη του σχολείου.
Δεν υπήρχε γνωστό ιστορικό προβλημάτων ψυχικής υγείας για τον ένοπλο, ούτε φαίνεται να είχε ποινικό μητρώο, δήλωσε ο κυβερνήτης στη συνέντευξη Τύπου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συμφωνία, εκεχειρία, εξέγερση ή αποχώρηση των ΗΠΑ
Η νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τη Μεσσίνα της Σικελίας
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Οι πληροφορίες από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες
Οι αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά του προκαλούν μαζικές ακυρώσεις συνεργασιών
Περίπου 635 εκατομμύρια δολάρια εκτιμάται η περιουσία του μέχρι τη στιγμή του θανάτου του
Οι ειδικοί μιλούν για τη Μέση Ανατολή
Δείτε βίντεο από το σημείο της τραγωδίας
«Εμείς είμαστε εκείνοι που θα αποφασίσουμε πότε θα τελειώσει ο πόλεμος», διεμήνυσαν οι Φρουροί της Επανάστασης
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Κίεβο στέλνει στρατιωτικούς σε Κατάρ, ΗΑΕ και Σαουδική Αραβία για αντιμετώπιση ιρανικών drone
Αμερικανική παρέμβαση για να αποφευχθεί κλιμάκωση και πλήγμα στον πετρελαϊκό τομέα του Ιράν
Η ομάδα Homeland Justice ισχυρίζεται ότι απέκτησε emails βουλευτών και προειδοποιεί για αποκαλύψεις
Η φυγή από το ξενοδοχείο με σκάλες κινδύνου και SOS από κινητά - Διχασμένη η ομάδα
Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου εκτιμά ότι η στρατιωτική επιχείρηση θα μειώσει τις τιμές βενζίνης
Η Ιταλία απέκτησε σπάνιο πορτρέτο του Καραβάτζο για να αποτρέψει την αγορά του από ιδιώτες συλλέκτες
Απ’ ό,τι φαίνεται ο Ισραηλινός πρωθυπουργός πετυχαίνει πάντα τους στόχους του
Ενδείξεις για σχέδιο παρεμπόδισης ναυσιπλοΐας εντοπίζουν οι ΗΠΑ-Μικρά σκάφη μεταφέρουν νάρκες
Στο νομοσχέδιο δεν περιλαμβάνονται εξαιρέσεις για τις περιπτώσεις βιασμού ή αιμομιξίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.