- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Ο Τζο Μπάιντεν θα παρουσιάσει αύριο το σχέδιό του για την καταπολέμηση του πληθωρισμού, ενώ θα ασκήσει κριτική στο οικονομικό πρόγραμμα των Ρεπουμπλικάνων.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα δώσει έμφαση αύριο σε σχετικές δηλώσεις του σε μία αντίθεση που υπάρχει μεταξύ των πρωτοβουλιών του για την πορεία της αμερικανικής οικονομίας και των σχεδίων που έχουν οι Ρεπουμπλικάνοι.
Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των δηλώσεων του Αμερικανού προέδρου θα εντοπιστεί στον πληθωρισμό, όπως δήλωσε ένας αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.
Ο Δημοκρατικός Μπάιντεν βρίσκεται αντιμέτωπος με τα χαμηλά ποσοστά που λαμβάνει στις δημοσκοπήσεις ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών για το Κογκρέσο που θα πραγματοποιηθούν το Νοέμβριο, ενώ κλιμάκωσε τη ρητορική του κατά των Ρεπουμπλικάνων κατά τις τελευταίες εβδομάδες, απορρίπτοντας για παράδειγμα το κίνημα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ (Κάνε την Αμερική Μεγάλη Ξανά-MAGA) ως ακραίο.
Ο Μπάιντεν θα παρουσιάσει αύριο το σχέδιό του για την καταπολέμηση του πληθωρισμού “και θα αντιπαραβάλλει την προσέγγισή του με αυτή των Ρεπουμπλικάνων του Κογκρέσου για ένα ακραίο σχέδιο, αναφορικά με την αύξηση των φόρων για 75 εκατομμύρια οικογένειες στις ΗΠΑ, αλλά και για την απειλή διακοπής της λειτουργίας προγραμμάτων, όπως η κοινωνική ασφάλιση, η πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, αλλά και η χαμηλού οικονομικού κόστους πρόσβαση σε φάρμακα,” όπως δήλωσε ο ίδιος αξιωματούχος.
Την προηγούμενη εβδομάδα ο Μπάιντεν άσκησε κριτική στο οικονομικό πρόγραμμα του Ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή Ρικ Σκοτ, δηλώνοντας ότι θα αυξήσει τη φορολογία σε 75 εκατομμύρια Αμερικανούς, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν εισόδημα που δεν υπερβαίνει τα 100.000 δολάρια ετησίως. Ο Σκοτ από την πλευρά του έχει δηλώσει ότι προγραμματίζει τη μείωση των φόρων, ενώ ηγείται των προσπαθειών που κάνουν οι Ρεπουμπλικάνοι για να εξασφαλίσουν μία ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία στη Γερουσία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι χειρισμοί του Τραμπ δεν σταματούν να προβληματίζουν τους Ευρωπαίους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο Μάικλ Ο'Λίρι προειδοποιεί για κατακόρυφη άνοδο τιμών λόγω του κόστους των καυσίμων
Τι υποστήριξε ο δικηγόρος του δράστη
Αποχωρεί από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης
Ποιος κρατά τον διακόπτη για τα ουκρανικά drones
Τι πρέπει να μάθει από αυτές
Από τη βενζίνη των 4,28 δολαρίων μέχρι τις επιχειρήσεις της ICE
Η καταγγελία 21χρονης για βιασμό
Χρήση βιομετρικής αναγνώρισης με τη βοήθεια τις τεχνητής νοημοσύνης για διαδηλωτές με καλυμμένο το πρόσωπο
H Αθήνα απώλεσε όλα τα ερείσματά της, ενώ η Τουρκία κατάφερε να αποκτήσει ουσιαστικά τα δικά της επενδύοντας χρήματα και προοπτικές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φον ντερ Λάιεν
Στρατιωτικοί αναλυτές έχουν δηλώσει ότι η Ρωσία κατά πάσα πιθανότητα ευθύνεται για τα χτυπήματα
Η εμπλοκή Τούρκου δισεκατομμυριούχου
Η εταιρεία απάντησε ότι γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης των τεχνικών προβλημάτων
Από τη γέννησή τους αντιμετώπιζαν δυσκολίες στο περπάτημα και χρησιμοποιούσαν σκέιτμπορντ για να μετακινούνται
Η κυβέρνηση παραδέχεται λάθη
Ο συνιδρυτής της OpenAI αρνείται τις κατηγορίες
Εξετάζεται μείωση του ορίου ποινικής ευθύνης σε νέους κάτω των 16 ετών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.