- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: Ο 56χρονος Muzaffer Kayasan νοσεί εδώ και 14 μήνες και βρίσκεται σε καραντίνα.
Τον δικό του γολγοθά περνάει ένας 56χρονος Τούρκος από τότε που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο Muzaffer Kayasan είναι εδώ και 14 μήνες σε καραντίνα καθώς όλα τα τεστ συνεχίζουν να δείχνουν ότι έχει τον ιό μέσα του.
Μάλιστα, έχει υποβληθεί σε 78 θετικά τεστ κορωνοϊού από την πρώτη φορά που νόσησε.
Όπως αναφέρει το RT, ο Muzaffer Kayasan έχει τεθεί σε περιορισμό τόσο σε νοσοκομεία, όσο και στο σπίτι του και ακόμα αναζητά έναν τρόπο να επιστρέψει στην παλιά του ζωή.
Κορωνοϊός: Η ιστορία του Muzaffer Kayasan
Αρχικά, ο Kayasan νοσηλεύτηκε μέχρι να μην χρειάζεται ιατρική βοήθεια. Παρότι τα πιο δύσκολα συμπτώματα είναι πίσω του, ο ιός παρέμεινε στον οργανισμό του. Όλες οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν θετικές, με αποτέλεσμα να πρέπει να μείνει σε απομόνωση.
Ο 56χρονος έχει λευχαιμία και είναι σε ανοσοκαταστολή και γι’ αυτό, σύμφωνα με τους γιατρούς του, συνεχίζει να έχει τον ιό. Ήδη, του έχουν συνταγογραφήσει φάρμακα για να βελτιωθεί το αναπνευστικό του.
Όμως η διαδικασία είναι μακρά και δύσκολη.
Σημειώνεται ότι ο 56χρονος δεν έχει καμία κοινωνική ζωή, ενώ δεν μπορεί να αλληλεπιδράσει με την οικογένειά του και τους φίλους του. Βλέπει μόνο τα παιδιά και τα εγγόνια του μέσα από ένα παράθυρο, ενώ μαζί του έμειναν μόνο η γυναίκα του και ο μικρότερος γιος του.
«Δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ, εκτός από το ότι δεν μπορώ να αγγίξω τους αγαπημένους μου. Είναι πολύ δύσκολο. Δεν μπορώ καν να εμβολιαστώ λόγω της κατάστασής μου», δήλωσε ο Kayasan στο πρακτορείο Anadolu.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αστροναύτες συμμετέχουν στην αποστολή SpaceX Crew-12
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει αυστηρότερους κανόνες εισόδου στη ζώνη Σένγκεν
Η ελληνική πρεσβεία στην Ελβετία συνεχάρη τη νέα δήμαρχο, ευχόμενη κάθε επιτυχία στη θητεία της
Η φορολόγηση των κρυπτονομισμάτων στις ευρωπαϊκές χώρες διαφέρει
Η εξέλιξη της πνευμονικής νόσου της πριγκίπισσας είναι σοβαρή και η μεταμόσχευση θα πραγματοποιηθεί «το συντομότερο δυνατό»
O πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία απειλεί ολόκληρη την Ευρώπη
Εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων από τους κατοίκους
Κίνδυνος για το οικοσύστημα της Αυστραλίας - Η χρήση τους ως τροφή για ερπετά
Χωρίς τέλος τα πλήγματα του ρωσικού στρατού σε μη στρατιωτικές εγκαταστάσεις
Πρώτη επίσκεψη του Κινέζου προέδρου στην Πιονγκγιάνγκ μετά από επτά χρόνια
Άγνωστο σε τι κατάσταση βρίσκεται
Ερωτηματικό για το πώς διέρρευσε η πληροφορία για την αποστολή τους
Η Χεζμπολάχ απορρίπτει την προτεινόμενη συμφωνία
«Ως υπουργός είμαι έντρομος και ως πατέρας ακόμη περισσότερο» δηλώνει ο υπουργός Δικαιοσύνης
Το «εξαιρετικά ευφυές» ζώο κατάφερε να ξεφύγει από τις παγίδες και τα ηρεμιστικά των αρχών
«Δεν υπήρξε κανένα δράμα» λέει πηγή από το περιβάλλον του
Μάχη με τον χρόνο δίνουν τα σωστικά συνεργεία
Θύματα κατηγορούν αστυνομικούς ότι έκαναν τα στραβά μάτια
Χωρίς τέλος η βία μεταξύ αντίπαλων καρτέλ ναρκωτικών
Κίνηση τακτικής ή παραδοχή αδιεξόδου στο μέτωπο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.