- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Κλείδωσε στο πορτ-μπαγκάζ τον γιο της για να κάνει τεστ κορωνοϊού
Συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερη την επομένη, μετά την καταβολή εγγύησης 1.500 δολαρίων
Τεξανή που κλείδωσε τον δεκατριάχρονο γιο της στο πορτ-μπαγκάζ για να τον πάει σε κέντρο όπου γίνονται διαγνωστικές εξετάσεις για τον κορωνοϊό.
Κλειδωμένο στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου της κράτησε τον γιο της μία Τεξανή μητέρα προκειμένου να τον πάει να κάνει τεστ κορωνοϊού.
Η Σάρα Μπιμ οδήγησε τη Δευτέρα 3η Ιανουαρίου ως το στάδιο Πρίτζον του Χιούστον, όπου μπορεί κανείς να υποβληθεί σε τεστ χωρίς να βγει από το αυτοκίνητο.
Εξήγησε στην υπεύθυνη του χώρου ότι είχε πάει για τον γιο της, που είχε θετικό αποτέλεσμα σε προηγούμενο τεστ, όμως προτίμησε να τον μεταφέρει μέσα στο πορτ-μπαγκάζ, για να μειωθεί ο κίνδυνος να μολυνθεί η ίδια.
Η υπάλληλος της εγκατάστασης απαίτησε να δει το παιδί και ξεκαθάρισε πως δεν θα γινόταν καμιά εξέταση εάν ο έφηβος δεν καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.
Η αστυνομία, που κλήθηκε από την υπάλληλο, με τη βοήθεια του υλικού από τις κάμερες του συστήματος παρακολούθησης, συνέλαβε το Σάββατο την κυρία Μπιμ, η οποία είναι καθηγήτρια λυκείου. Τη βαρύνει η κατηγορία ότι έθεσε σε κίνδυνο ανήλικο.
Αφέθηκε ελεύθερη την επομένη, μετά την καταβολή εγγύησης 1.500 δολαρίων.
Χθες Δευτέρα, παλιοί μαθητές της έστησαν πανό και πλακάτ γύρω από το σπίτι της και της άφησαν γράμματα συμπαράστασης.
Είναι «αληθινή υπερηρωίδα χωρίς κάπα», έγραψε ένας, «απίστευτη δασκάλα, μητέρα που αγαπά τα παιδιά της, γυναίκα που εμπνέει». «Σε υποστηρίζουμε» και «μην κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο», έγραψαν άλλοι.
Η 40χρονη εργαζόταν ως πρόσφατα σε λύκειο του Χιούστον. Βρίσκεται το τρέχον διάστημα σε «διοικητική άδεια».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.