Κοσμος

Παρουσιαστής επιφυλακτικός έναντι εμβολίων νοσηλεύεται με COVID

Το μήνυμα της οικογένειας του υπέρ του εμβολιασμού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο παρουσιαστής του ραδιοφώνου, Phil Valentine
Ο παρουσιαστής του ραδιοφώνου, Phil Valentine © Facebook / SuperTalk 99.7 WTN

Ραδιοφωνικός παραγωγός που ήταν επιφυλακτικός έναντι των εμβολίων κατά του κορωνοϊού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και η οικογένειά του καλεί σε εμβολιασμό.

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό βρίσκεται ο συντηρητικός ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής, Phil Valentine, o οποίος ήταν επιφυλακτικός έναντι των εμβολίων κατά του ιού, με την οικογένειά του πλέον να καλεί τον κόσμο να εμβολιαστεί. 

Ο Phil Valentine αποκάλυψε στις 11 Ιουλίου ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό με μία ανάρτησή του στο Facebook, όπου χαρακτήριζε τον κορωνοϊό ως μία «ενδιαφέρουσα εμπειρία», λέγοντας ότι πολύ σύντομα, ίσως και την επόμενη ημέρα θα επέστρεφε στο μικρόφωνο του ραδιοφώνου. Όμως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε, αφού χρειάστηκε να νοσηλευτεί με πνευμονία, λόγω κορωνοϊού. «Ναι, οι φήμες είναι αληθινές. Έχω τον COVID. Δυστυχώς για τους haters εκεί έξω, φαίνεται ότι θα τα καταφέρω. Ενδιαφέρουσα εμπειρία. Θα πρέπει να σας ενημερώσω όταν επιστρέψω στον αέρα. Ελπίζω ότι θα είναι αύριο, αλλά μπορεί να πάρω ένα ρεπό μόνο για προφύλαξη», είχε γράψει στην ανάρτησή του ο ραδιοφωνικός παρουσιαστής. 

 

 

Λίγες ημέρες αργότερα, παρά την επιφυλακτικότητα του για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, έγραψε στο facebook ότι θα κάνει το «πατριωτικό του καθήκον για τη φυσική ανοσία της αγέλης». 

Σχεδόν δύο εβδομάδες αργότερα, και παρότι οι θαυμαστές-ακροατές του περίμεναν ότι ο ραδιοφωνικός παραγωγός τα πηγαίνει καλύτερα, ο αδελφός του, Mark Valentine αποκάλυψε ότι ο παρουσιαστής ήταν στο νοσοκομείο και «σε πολύ σοβαρή κατάσταση, καθώς έπασχε από πνευμονία από τον Covid και τις παρενέργειες που τον συνοδεύουν».

Στις 23 Ιουλίου, η οικογένεια του ραδιοφωνικού παρουσιαστή καλούσε τους πολίτες να εμβολιαστούν, όσο ο Valentine βρισκόταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. «Ο Phil κόλλησε τον ιό Covid πριν μια εβδομάδα και από τότε νοσηλεύεται & είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση, πάσχει από Covid Pneumonia και ανεπιθύμητες παρενέργειες. Βρίσκεται στο νοσοκομείο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και δέχεται αναπνευστική υποστήριξη, χωρίς να έχει διασωληνωθεί. Ο Phil θα ήθελε να μάθουν οι ακροατές του ότι δεν υπήρξε ποτέ «αντιεμβολιαστής». Ανυπομονεί να επιστρέφει στον ραδιοφωνικό αέρα, προκειμένου να μπορέσει να υποστηρίξει πιο έντονα τη θέση του υπέρ του εμβολιασμού, την οποία το προηγούμενο διάστημα δεν είχε υποστηρίξει ένθερμα.  Ο Phil & η οικογένειά του θα ήθελαν όλοι σας να ξέρετε ότι σας αγαπάει και εκτιμά το ενδιαφέρον, τις σκέψεις και τις προσευχές σας περισσότερο από όσο θα ξέρετε. Παρακαλώ συνεχίστε να προσεύχεστε για την ανάρρωση του και ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ!». 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ