Η κοινότητα των μαύρων σέρφερς της Νέας Υόρκης
Αλλάζοντας τα στερεότυπα με μια σανίδα στο Rockaways
Η κοινότητα των μαύρων σέρφερς της Νέας Υόρκης με μια σανίδα στο Rockaways - Δείτε το μίνι ντοκιμαντέρ "The freedom to be".
Μέσω της ιστοσελίδας NYCgo.com, γίνεται μια προσπαθεια καταγραφής και ανάδειξης της μαύρης κοινότητας στην Νέα Υόρκη με πολλές διαφορετικές εμπειρίες όπως live παραστάσεις, εστιατόρια και διάφορες άλλες.
Η ιστοσελίδα NYCgo.com προσπαθεί να αναδείξει τα κομμάτια της κοινότητας που συνεχώς ανθίζει στις περιοχές των Μανχάταν, Μπρονξ, Κουίνς, Μπρούκλιν και Στάτεν Άϊλαντ. Ένας τρόπος για να το πετύχει αυτό είναι μέσω μιας σειράς στο youtube με τίτλο «The Freedom to be». Σε αυτή οι θεατές και ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν περισσότερα για την μαύρη κοινότητα της Νέας Υόρκης, τα οποία θα αποκαλύπτονται σε κάθε επεισόδιο του συγκεκριμένου web series.
Το πρώτο επικεντρώνεται στην κοινότητα μαύρων σέρφερς που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή Ρόκαγουεϊ της Νέας Υόρκης. Σε αυτό θα μιλήσουν η δημοσιογράφος Νταϊάν Κάρντγουελ και ο CEO του παραρτήματος της Ομοσπονδίας Μαύρων Σέρφερς στην πόλη, Λου Χάρις. Μέσα από ένα τρίλεπτο βιντεάκι μπορεί κάποιος να τους δει πάνω στην δράση και στις προσπάθειες να δαμάσουν μερικά κύματα, εξιστορώντας παράλληλα την εμπειρία τους γύρω από την ενασχόληση τους με το σερφ στην περιοχή Ροκαγούεϊ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε ότι ο στενός του σύμβουλος Στίβεν Μίλερ αναλαμβάνει καθήκοντα προσωπάρχη από τη Δευτέρα
H Σάνον επιβεβαιώνει την καταγγελία της χήρας του ιδρυτή του Playboy
Μαζί με τον Έλτον Τζον και άλλους ενάγοντες αμφισβητεί την απόρριψη των αγωγών
Ο κωμικός κρίθηκε ένοχος για τέσσερα αδικήματα
Οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο τμήμα και τελικά συμφιλιώθηκαν
Τρεις κατοικίες στους χώρους του Ρόγιαλ Λοτζ απέφεραν έσοδα στον πρώην πρίγκιπα
Κύμα διαμαρτυριών στην Ευρώπη κατά της ραγδαίας επέκτασης της τεχνητής νοημοσύνης
Συνελήφθη ο πατέρας της δούκισσας του Σάσεξ σήμερα στη Φλόριντα
Ποια τηλεοπτικά δίκτυα μπήκαν στο στόχαστρο
Οι παλιές φωτογραφίες του ενέπνευσαν την εμφάνιση του Ρον Μπέργκαντι
Οι αρχές αναφέρουν κακομεταχείριση αλλοδαπών εργαζομένων
«Κάποιες περιοχές είναι εντός της τουρκικής υφαλοκρηπίδας», αναφέρει
Η Βανέσα Έμντε κατηγορείται ότι παραβίασε επανειλημμένα τη συμφωνία με το κόμμα της
Ο 82χρονος Τόμας Μαρκλ συνελήφθη σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στη Φλόριντα
Η υπόθεση φαίνεται να τακτοποιήθηκε εκτός δικαστηρίων
Η φυλακή μπορεί να είναι μόνο η αρχή των συνεπειών
Τα περιθώρια πίεσης στον Τραμπ
Η γερουσιαστής αναμένεται να αναλάβει την Επιτροπή Τραπεζικών Υποθέσεων
16 τραυματίες εκ των οποίων 3 βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Έπλεε χωρίς φορτίο προς το Μπαχρέιν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.