Άνοιξε στη Νέα Υόρκη το μεγαλύτερο κατάστημα Χάρι Πότερ
Εκτείνεται σε τρεις ορόφους και σε 2.000 τετραγωνικά μέτρα
Το μεγαλύτερο κατάστημα Χάρι Πότερ, άνοιξε τις πύλες του στη Νέα Υόρκη.
Ένα νέο κατάστημα Χάρι Πότερ, στο οποίο πωλούνται αποκλειστικά προϊόντα, εμπνευσμένα από τη σειρά ταινιών άνοιξε τις πύλες του στην περιοχή Φλατάιρον της Νέας Υόρκης την περασμένη εβδομάδα.
«Ήταν μια δύσκολη χρονιά στη ζωή πολλών ανθρώπων για προφανείς λόγους και πιστεύουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να φέρουμε λίγη μαγεία στη ζωή τους ανοίγοντας το κατάστημα», δήλωσε ο Καρλ Ντάραντ, αντιπρόεδρος του τομέα εμπειριών της Warner Brothers.
«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για τη ναυαρχίδα των καταστημάτων Χάρι Πότερ στην καρδιά της περιοχής Φλατάιρον στη Νέα Υόρκη», είπε.
Το Harry Potter Store New York, που εκτείνεται σε τρεις ορόφους και σε 2.000 τετραγωνικά μέτρα είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο και στεγάζει την πλουσιότερη συλλογή με προϊόντα και αντικείμενα που συνδέονται με τις ταινίες.
«Βρισκόμαστε σε προνομιακή θέση» που συνεργαζόμαστε απευθείας με τους δημιουργούς ταινιών, γεγονός που μας επιτρέπει να αναβιώσουμρ «απίστευτα» θέματα στο κατάστημα, ανέφερε ο Καρλ Ντάραντ.
Κάθε λεπτομέρεια του καταστήματος που είναι χωρισμένο σε 15 θεματικές ενότητες, έχει μελετηθεί και σχεδιαστεί έτσι ώστε να αναβιώνει ο Μαγικός Κόσμος. Κατά την είσοδό τους οι πελάτες περνούν κάτω από ένα γιγάντιο μοντέλο του Φοίνικα Φοκς.
Εντός του καταστήματος έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν μέσα σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο του Λονδίνου, να μεταφερθούν στο υπουργείο Μαγείας του φανταστικού κόσμου του Χάρι Πότερ, να παίξουν διαδραστικά παιχνίδια με το «μαγικό ραβδί» και να βιώσουν περιπέτειες εικονικής πραγματικότητας.
Το κατάστημα είναι η μοναδική έδρα στην Αμερική του House of MinaLima, των δύο graphic designers που εργάστηκαν στις ταινίες Harry Potter και Fantastic Beasts. Σχεδίασαν μια γκαλερί και ένα κατάστημα που προβάλλει όλη την τέχνη του design του Μαγικού Κόσμου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ποντίφικας έχει επικρίνει ορισμένες από τις πολιτικές του προέδρου των ΗΠΑ
H προειδοποίηση του επικεφαλής της JP Morgan από το Νταβός
Το SEMAF υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ότι οι εργαζόμενοι του τομέα είχαν καταγγείλει «την κακή κατάσταση» του δικτύου
Σε εξέλιξη οι έρευνες της Πολιτοφυλακής και της Επιτροπής Διερεύνησης Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων
Mια εξέλιξη που προκαλεί ανησυχία στους Ρεπουμπλικανούς
Ο Αμερικανός πρόεδρος απέσυρε τους δασμούς που είχε επιβάλει σε 8 χώρες από την 1η Φεβρουαρίου
Ξυλοδαρμοί, πείνα και απόλυτη απομόνωση
Η κόντρα του CEO της αεροπορικής με τον μεγιστάνα ξεκίνησε με αφορμή το Wifi
Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια είναι σφοδρός επικριτής του προέδρου
Ανησυχία στο Κογκρέσο για στρατιωτική εμπλοκή στη Γροιλανδία – Ψηφίσματα, δασμοί και εσωκομματικές ρωγμές
Ο ΥΠΕΞ Δανίας προειδοποιεί ότι δασμοί και απειλές Τραμπ πλήττουν ΝΑΤΟ και παγκόσμια τάξη
Tην ώρα που οι Ευρωπαίοι εμφανίζονται εμφανώς διστακτικοί
Οι αξίες και τα συμφέροντα δεν συμπίπτουν πλέον αυτόματα
Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε την εμφάνιση του Γάλλου ομολόγου του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ
Kαθώς η ΜΚΟ οργάνωση HRANA αναφέρει ότι έχει επιβεβαιώσει 4.519 θανάτους
Η συμφωνία του 1951 και η παρουσία των ΗΠΑ στη Γροιλανδία
Ο Δούκας εμφανίστηκε για δεύτερη φορά στην ζωή του στο εδώλιο μάρτυρα
Στις Βρυξέλλες ο Γερμανός καγκελάριος για την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ – Επιφυλάξεις Βερολίνου για το εγχείρημα Τραμπ
Καθώς επιχείρησε να δώσει στρατηγικό περίβλημα στις δηλώσεις του
Αιχμές του Αμερικανού υπουργού Εμπορίου για την Ευρώπη προκάλεσαν ένταση και αιφνίδια αποχώρηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.