Ο Χάρι μίλησε με Oυίλιαμ και Κάρολο μετά τη συνέντευξη στην Όπρα
Η συνομιλία τους «δεν ήταν παραγωγική»
Πρίγκιπας Χάρι: Επικοινώνησε με τον αδελφό του Ουίλιαμ και τον πατέρα του Κάρολο, μετά τη συνέντευξη που έδωσε με την Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ.
Με τον μεγαλύτερο αδελφό του Ουίλιαμ και τον πατέρα του Κάρολο επικοινώνησε μέσα στο σαββατοκύριακο ο πρίγκιπας Χάρι, λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη συνέντευξη -«φωτιά», που παραχώρησε με την Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ.
Φίλη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν αποκάλυψε ότι η συνομιλία με τα πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας «δεν ήταν παραγωγική». «Είναι αλήθεια, ο Χάρι μίλησε με τον αδελφό του και μίλησε επίσης με τον πατέρα του και όπως μου είπαν, αυτές οι συνομιλίες δεν ήταν παραγωγικές, όμως χάρηκαν που τουλάχιστον ξεκίνησαν μια συζήτηση», είπε η Γκέιλ Κινγκ, η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής του CBS «This Morning».
Σε δημόσια εμφάνιση την περασμένη Πέμπτη, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δήλωσε πως δεν είχε μιλήσει ακόμη με τον αδελφό του, αλλά σκόπευε. Είπε σε δημοσιογράφους: «Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση μια ρατσιστική οικογένεια».
Η συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν βύθισε τη βρετανική μοναρχία στη μεγαλύτερη κρίση της, μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, της μητέρας του Ουίλιαμ και του Χάρι, το 1997. Είναι χαρακτηριστικό ότι η συνέντευξη προβλήθηκε αφού το Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε πως ερευνά τις καταγγελίες περί εκφοβισμού από βοηθούς σε βάρος της Μέγκαν, προτού εκείνη και ο Χάρι απαρνηθούν τα βασιλικά τους καθήκοντα και μετακομίσουν στην Καλιφόρνια. «Νομίζω ότι συνεχίζει να τους ταράζει το γεγονός ότι το παλάτι συνεχίζει να λέει ότι θέλει να το λύσουν ιδιωτικά κι όμως πιστεύουν ότι όλες αυτές οι ψευδείς ιστορίες που λέγονται είναι πολύ υποτιμητικές για τη Μέγκαν», είπε η Κινγκ και προσέθεσε: «Νομίζω ότι είναι απογοητευτικό για εκείνους το ότι βλέπουν πως πρόκειται για μια φυλετική συζήτηση σχετικά με τη βασιλική οικογένεια, όταν το μόνο που θέλουν είναι η βασιλική οικογένεια να παρέμβει και να πει στον Τύπο να σταματήσει με τις άδικες, ανακριβείς, ψευδείς ιστορίες που έχουν σίγουρα μια φυλετική διάσταση».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η άλλη ευρωπαϊκή χώρα που έχει ενταχθεί είναι η Ουγγαρία
Ειρωνεία στα social media μετά την παραδοχή του Τσέχου πρωθυπουργού για ακριβή υδρόγειο και γεωπολιτικά σχόλια
Μελέτη της Greenpeace αποκαλύπτει ακραία συγκέντρωση αγροτικών επιδοτήσεων σε έξι χώρες της ΕΕ
Γροιλανδία: «Κόκκινη γραμμή» η κυριαρχία – Άγνοια για όσα συζήτησαν Τραμπ και Ρούτε
Ο πρόεδρος αμφισβητεί τη μεθοδολογία της Times–Siena και μιλά για «εγκληματικές» δημοσκοπήσεις
Γονείς ζήτησαν την απαγόρευσή του από σχολικές βιβλιοθήκες
«Μικροπράγματα» οι καταγγελίες, λέει η υπεράσπιση
Καταστροφικό πέρασμα του κυκλώνα Harry σε Σικελία και Καλαβρία, εκτεταμένες ζημιές από την κακοκαιρία στον ιταλικό Νότο
Αγωγή 5 δισ. δολαρίων κατά της μεγαλύτερης αμερικανικής τράπεζας
Σε ορισμένες περιπτώσεις φέρεται να ζήτησε ακόμη και θέση στο πιλοτήριο
Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί η σύλληψη του μικρού Λίαμ και του πατέρα του
Αίτημα πρόωρης αποφυλάκισης από τη φυλακή
Ο τραγικός απολογισμός αυξάνεται μετά τον εντοπισμό δύο ακόμη θυμάτων στο σημείο της σύγκρουσης
Γαλλική ναυτική επιχείρηση στη Μεσόγειο κατά δεξαμενόπλοιου υπό κυρώσεις, με στήριξη συμμάχων
«Έχουμε όλα τα ατού», προειδοποιεί από το Νταβός - Μεγάλα ευρωπαϊκά ταμεία αποσύρουν ήδη τα κεφάλαιά τους από τις ΗΠΑ
Στο τραπέζι το ζήτημα της Γροιλανδίας, οι εμπορικές απειλές Τραμπ και το αμφιλεγόμενο «Συμβούλιο για την Ειρήνη»
Η κρίση ανέδειξε ένα βαθύτερο πρόβλημα για το ευρωπαϊκό αντισυστημικό κίνημα
Ο γαμπρός του Αμερικανού προέδρου, Τζάρεντ Κούσνερ, παρουσίασε ένα σχέδιο ανοικοδόμησης της Γάζας
Η «Top Gun» εμφάνιση στο Νταβός προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον και «έριξε» την ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρείας
Σκληρή επίθεση του Ουκρανού προέδρου στην ευρωπαϊκή αδράνεια από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.