- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ντιέγκο Μαραντόνα: Τρεις νέοι κατηγορούμενοι για τον θάνατό του
Ένας ψυχολόγος και δύο νοσηλευτές
Η εισαγγελία του San Isidro ξεκίνησε έρευνα για τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και υπάρχουν τρεις νέοι κατηγορούμενοι.
Μείζονος σημασίας ζήτημα είναι στην Αργεντινή, η απόδοση ευθυνών για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα την 25η Νοεμβρίου του 2020.
Συγκεκριμένα, οι πρώτοι κατηγορούμενοι με τις πιο βαριές κατηγορίες είναι ο προσωπικός του γιατρός Λεοπόλντο Λούκε και η ψυχίατρος Αγκουστίνα Κοσάτσοφ. Όμως, πλέον, στη λίστα του Εισαγγελέα μπήκαν ο ψυχολόγος Κάρλος Ντίαζ και οι νοσοκόμες Ρικάρντο Αλμιρόν, Νταχιάνα Ζισέλα Μαντρίντ. Μάλιστα, οι αξιωματούχοι ξεκίνησαν έρευνα εναντίον τους για τον θάνατο του Αργεντινού θρύλου, από αμέλεια.
Ο Ντίαζ είχε αναλάβει τη μεταχείριση του Μαραντόνα τον Σεπτέμβριο του 2020 και εξετάστηκε από τον Λούκε και την Κοσάτσοφ για τον κυρίαρχο ρόλο που είχε επιτύχει. Από την άλλη πλευρά, η Μαντρίντ δήλωσε κάτι διαφορετικό όταν το ζήτησε το Δικαστήριο από ό,τι στην έκθεση που παρουσίασε στην εταιρεία που χρησιμοποιούσε.
«Έγραψα στην έκθεση ότι προσπάθησα να ελέγξω ζωτικά σημεία, κάτι που δεν είναι αλήθεια. Το έβαλα λόγω μιας ένδειξης από τον συντονιστή», παραδέχθηκε αργότερα. H Αλμιρόν, εν τω μεταξύ, είναι ο τελευταίος που είχε δει τον Ντιέγκο Μαραντόνα εν ζωή.
Ακόμα, η μάγειρας του, γνωστή ως Μονόνα (ονομάζεται Ρομίνα Μιλάγκρος Ροντρίγκεζ), η οποία βρισκόταν στο σπίτι τη στιγμή που ο Ντιέγκο βρέθηκε νεκρός και η Γκρισέλντα Βανέσα Μοράλ θα κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες.
Η εισαγγελία δεν αποκλείει τη στόχευση άλλων φερόμενων δραστών καθώς συλλέγονται αποδεικτικά στοιχεία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.