Κοσμος

Αθώα η 32χρονη μητέρα που έκανε σεξ με 14χρονο στη Μ. Βρετανία

Τι υποστήριξε στην κατάθεσή της στο δικαστήριο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 32χρονη Τέα Βίνσεντ που έκανε σεξ με 14χρονο, κατηγορήθηκε για αποπλάνηση ανηλίκου και αθωώθηκε στη Μεγάλη Βρετανία
Η 32χρονη Τέα Βίνσεντ που έκανε σεξ με 14χρονο, κατηγορήθηκε για αποπλάνηση ανηλίκου και αθωώθηκε στη Μεγάλη Βρετανία © Facebook/Teah Leanne

Αθωωτική απόφαση για την 32χρονη μητέρα τριών παιδιών στη Μεγάλη Βρετανία που έκανε σεξ με 14χρονο, τον οποίο είχε δει νωρίτερα σε γειτονικό πάρκο.

Κρίθηκε αθώα η 32χρονη μητέρα που έκανε σεξ με 14χρονο στη Μεγάλη Βρετανία. Η Τέα Βίνσεντ έκανε ανάρτηση στα social media, ευχαριστώντας όσους στάθηκαν στο πλευρό της.

«Αθώα. Σας ευχαριστώ που σταθήκατε δίπλα μου. Πιστέψτε με, ήταν τα δύο πιο δύσκολα χρόνια της ζωής μου. Καλώς να έρθει το 2021 για εμένα και τα παιδιά μου» έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει φωτογραφία της.

Η 32χρονη μητέρα που έκανε σεξ με 14χρονο στη Μεγάλη Βρετανία, αντιμετώπιζε την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου. Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση των ενόρκων, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020, η Τέα Βίνσεντ ξέσπασε σε κλάματα. Μητέρα τριών παιδιών, τον Οκτώβριο του 2018, είχε συνευρεθεί σεξουαλικά με τον 14χρονο.

Όπως ξεκαθάρισε στην κατάθεσή της στο δικαστήριο, έμαθε την πραγματική ηλικία του εραστή της μετά τη σεξουαλική πράξη. Φαινόταν μεγαλύτερος απ' ότι ήταν στην πραγματικότητα, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 30χρονη τότε Βίνσεντ είχε προσκαλέσει τον 14χρονο και έναν άλλο έφηβο στο σπίτι της για νερό, έχοντας παρακολουθήσει λίγο νωρίτερα τον αγώνα ποδοσφαίρου σε γειτονικό πάρκο στον οποίο συμμετείχαν οι δύο ανήλικοι. Στη συνέχεια έκανε σεξ με τον 14χρονο χωρίς ο ανήλικος να προβάλει κάποια αντίσταση.

Τέα Βίνσεντ, η μητέρα στη Μεγάλη Βρετανία που ήρθε σε σεξουαλική επαφή με 14χρονο και κρίθηκε αθώα από το δικαστήριο
Τέα Βίνσεντ, η μητέρα στη Μεγάλη Βρετανία που ήρθε σε σεξουαλική επαφή με 14χρονο και κρίθηκε αθώα από το δικαστήριο © Facebook/Teah Leanne

Για την αθωωτική απόφαση ελήφθη υπόψιν το γεγονός ότι ο ανήλικος είχε καταχωρήσει ψευδή ημερομηνία γέννησης στο προφίλ του στο Facebook, σύμφωνα με δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

NOT GUILTY THANKYOU EVERYONE THAT STOOD BEHIND ME AND BELIEVED ME ITS BEEN THE HARDEST TWO YEARS OFF MY LIFE WELLCOME 2021 FOR ME AND MY KIDS

Δημοσιεύτηκε από Teah Leanne στις Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ