Κοσμος

Ένα αστρικό ψυγείο πρόκειται να περάσει ξυστά από τη Γη στις 2/11

Mια μέρα πριν τις αμερικανικές εκλογές

378702-781477.jpg
Δέσποινα Κουτσομητροπούλου
ΤΕΥΧΟΣ 758
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αστεροειδής 2018VP1 θα περάσει ξυστά από τη Γη
© NASA / Unsplash

Η Δέσποινα Κουτσομητροπούλου γράφει για τον αστεροειδή 2018VP1, που θα περάσει σε κοντινή τροχιά από τη Γη στις 2 Νοεμβρίου

Είπαμε, αυτή η περίοδος είναι ακόμα πιο περίεργη και αρκετά δύσκολη.

Αστρολογικά δεν ξέρω πώς και εάν επηρεάζεται αυτός ο μήνας, διότι είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει και με το οποίο δεν ασχολούμαι. Άλλοι πάλι ασχολούνται και αποδίδουν ανάδρομα ρεύματα στις ανάδρομες ρότες. Μέσα σε όλα τα μπερδεμένα, τα ανήσυχα, μαζί με τη βεντάλια των διεθνών γεγονότων και την πτώση της θερμοκρασίας έρχεται κι ένα γεγονός να μας ταράξει. 

Όχι, δεν θα μας ταράξει το γεγονός αυτό κάθε αυτό διότι δεν έχει συμβεί. Πρόκειται να περάσει ένας αστεροειδής ξυστά από τη γη. Θα περάσει τόσο κοντά… Αλλά ας είμαστε ψύχραιμοι. Ο αστεροειδής δεν είναι πελώριος, είναι σχετικά μικρός. Είναι σε μέγεθος ψυγείου, αυτό το δίπορτο με τα παγάκια.

Ένα αστρικό ψυγείο έρχεται κατά πάνω μας. Η ζαχαρένια μας έχει χαλάσει προ πολλού. Οπότε διατηρούμε μικρές δόσεις Glam και άφθονο χιούμορ γιατί αλλιώς δεν παλεύεται. Και η συνάντηση με έναν αστεροειδή γλυκάνισο είναι απείρως πιο πιθανή. Λοιπόν, η διάμετρος του διαστημικού αντικειμένου είναι 0,002 χλμ. Και το όνομα αυτού 2018VP1. Πρόκειται για παλιό μοντέλο, δηλαδή. Διετίας.

Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχούμε και να φοβόμαστε. H NASA ανακοίνωσε πως τώρα οι πιθανότητες πρόσκρουσης έχουν πέσει κάτω από το 1%. Καλό αυτό. Συμβαίνουν τόσα και τόσα, ο «ψυγειοκαταψύκτης» θα μας χαλάσει;

Πότε τον περιμένουμε; Εδώ, είναι άλλη μια απόδειξη της συμπαντικής συνωμοσίας. Θα περάσει στις 2 Νοεμβρίου. Μια μέρα πριν τις αμερικανικές εκλογές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ